evde pembe maske uygulanabilir mi

K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
evde pembe maske uygulanabilir mi
Selam kızlar. Ben pembe maske alıp evde kendim uygulamak istiyorum, olur mu yoksa bir güzellik uzmanının mı yapması lazım ?
 
Pembe maskenin hamur biçiminde hazırlandığı, yüz ve boyun bölgesine uygulandığı şeklinde olacaktır. 42 derece ısıda yüz ve boyun bölgesine uygulanan pembe maske, vücut ısınıza göre ani ısı düşüşü yaşayarak, vücudunuzun kolejen- vitamin-elastin dengesine yönelik olumlu etki yaratıyor.

Bu pembe maske hamuru içerisinde vitaminler olduğu için cildin beslenmesi sağlanıyor. Tabi ki cildin yapısına göre pembe maske uygulamasından önce elektrikli vitamin ya da kükürtlü maske de cilde uygulanabiliyor.

Pembe maske uygulaması ortalama olarak 30 dakika sürüyor ve bu maskenin ciltten çıkarılması da yapılmasından daha kolay diyebiliriz. Yüz kaslarınızı hareket ettirmeniz maskenin soyulması için yeterli olacaktır.

Bu yazıdanda anlaşılacağı üzere Pembe Maske uygulamasını profesyonel ellere bırakmak gerekiyor. Vücut tipinize, cildinizin yapısına göre hazırlanan maskeyi evde hazırlamanız şimdilik mümkün görünmüyor.
 
Geri
Üst