Evimizde keyifli köşeler yaratmak için altın tavsiyeler

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Evimizde keyifli köşeler yaratmak için altın tavsiyeler
Ev dekorasyonunda kaliteli ortamlara yer açmak sizlerin keyfinize düşkünlüğünüz ile doğru orantılı olarak gerçekleştirilecek öneriler arasında yer alan fikirler bütünüdür aslında.Odalarınızda son derece rahat alanlar yakalarken yaz ve kış oda sıcaklıklarını ayarlama durumunuza göre değişimleri mevsimsel olarak da tamamlayabilirsiniz. Odalarınızda sımsıcak ortam zenginlikleri yakalamak için alttaki gibi elektrikli şöminenin yer aldığı ve tuğla görünümlü duvarların yer aldığı bir oda görünümü ile işe koyulabilirsiniz. Oda dekorasyonlarınızı sıcak bir havaya kavuşturacak olan bu dekorasyonda kış sezonu boyunca sımsıcak odalarda koyu sohbetlere dalabilme fırsatını yakalayabileceksiniz.

2013-en-güzel-dekorasyon-örnekleri-5.jpg


Çatı katında geçirdiğiniz zamanı da keyif dolu geçirebilmek elinizde. dilerseniz çocuk odası dekorasyonu isterseniz yatak odası ya da oturma odası gibi dinlenme odası görünümlerini çatı katınıza taşımayı deneyerek bambaşka havalar yaratabilirsiniz. Çatı katınızda sıcak bir görünümü yakalamak yine tercih edeceğiniz mobilya ve renklerle oldukça koaly. Siyah her ne kadar iç bunaltıcı gibi dursa da resimdeki dekorasyonda deri şıklığı ile odaya hakimiyetini vermişe benziyor. Ahşap tavan, sehpa ve raflarda kullanışlılığından hiçbir şey kaybetmiyor. Köşe grubu gibi bir mobilya grubu seçimi ile dinlenme saatlerinizde şekerlemelerinizi yapabileceğiniz konforlu bir alanı bu odada bulabilme ihtimalinizi canlı tutuyor.

çatı-katında-salon-dekorasyonları.jpg
dekorasyon-fikirleri.jpg


Şark köşeleri de her zaman odalarda ahengini bozmayan dekoratif sunumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Şark köşesine çok benzeyen kırlent ve renkli desenli kırlent seçimleri ile dekore edilmiş üstteki oda sizlerin beklediğinizden kaliteli bir görünüm yakalamanıza destek olabilmektedir. Aydınlatma ünitesinden, ferforje ürün zenginliğine ve püsküllü dekoratif örtülere kadar farklı detaylandırmalar ile göz yorucu gibi dursa da benim bir gün gelip de ev aldığımda yapacağım oda dekoruna benzer bir görünüm karşınızda hanımlar. bu tarz bir odada ister kitap okuyun ister türkü keyiflerinizi doyumsuzlaştırın tercih sizin.

yaratıcı-ev-dekorasyon-önerileri.jpg


Ruhunuzu dinlendirebileceğiniz bir keyif odasında üstteki tarz bir görünüme de yer verebilirsiniz. Renkli detayların çok bulunmadığı odada zıtlıklarla elde edilen görünümler son derece muhteşem görünmüyor mu? Özellikle duvardaki siyah beyaz çizgilerle yakalanan görünüm zenginliğine doyum olmayacağa benziyor.

Yeni-Ev-Dekorasyonu-Nasıl-Olmalıdır.jpg


Beyaz ile elde edeceğiniz ihtişam ve geniş görünümde üstteki görünüm ile verilirken geniş oturma ve dinlenme alanı keyfinizi ölümsüzleştirebilecek.
 
Geri
Üst