Evlenecek gelin adayları için modern gelinlikler

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Evlenecek gelin adayları için modern gelinlikler
Düğün sezonunun açıldığı yaz aylarını yaşadığımız şu günler de birçok gelin adayı halen gelinlik modeli seçimin de kararsızlıklar yaşamaktadır.
Bunu çok doğal karşılıyorum. Sonuç ta küçüklükten itibaren her genç kız günün birinde mutlu bir yuva kurmak ve hayallerin ki gibi bir gelinlik modelini giymenin arzunu duyar.
Her sene farklı gelinlik modelleri ile sezona merhaba diyen gelinlik moda evleri, 2016 yaz gelinleri için birbirinden güzel ve şık gelinlik tasarımlarını evlenecek gelin adaylarına sunmak için koleksiyonlarına dahil ediyor.
Gelinlik modelleri bazen mevsimine göre farklı tasarımlar ile karşımıza çıksa da bana göre değişmeyen gelinlik modeli trendlerin başın da straplez ve kabarık gelinlikler ile birlikte dar kesim balık etek gelinlik modelleri geliyor.
gelinlik trendleri.JPG

Gelinlik modeli seçimin de ilk önce dikkat etmeniz gereken noktalardan biri vücut yapınızdır.. Eğer uzun boylu ve zayıf bir gelin adayı iseniz balık etek dar kesim gelinlik modelleri, fiziğinizi ön plana çıkaracak ve üzeriniz de muhteşem duracaktır.
yeni sezon gelinlik modelleri.JPG

Modern gelinlik modellerinden derlediğim bazı görsel örnekleri sizler için bu yazım da paylaşarak gelin adaylarına fikirler sunmak istedim. Malum yaz ayların da düğün yapacak birçok çift kır düğünü yada havuz başı düğünü genellikle tercih ediyorlar.
Konseptinize göre gelinlik modeli seçiminizi de ön planda tutmalısınız. Gelin saçı nasıl olmalı diye merak eden gelin adaylarımızı buraya bekliyor ve önerileri dikkate almalarını tavsiye ediyoruz.
Ayrıca kır düğünü konseptine oldukça uygun olacak çiçekli gelin başı modelleri konumuz için de bu linki tıklayabilirsiniz.

2016 GELİN MAKYAJI TRENDLERİ İÇİN =====>TIKLAYINIZ
en yeni gelinlik modelleri.JPG

en şık gelinlik modelleri.JPG

modern gelinlikler.JPG


BÜYÜK BEDEN GELİNLİK MODELLERİNİ İNCELEMEK İÇİN======>TIKLAYINIZ

DANTELLİ GELİNLİK MODELLERİNİ İNCELEMEK İÇİN==========>TIKLAYINIZ
 
Geri
Üst