G
güllllll fff
Forum Okuru
peki arada 15 yaş varsa
aynı durumdayız hala ilişkiniz devam ediyosa ne durumda olduğunuzu bilmeyi çok isterim..lütfen bana cevap yazınnbende evlenmış boşanmıs bırıyle beraberm. bırlıkteyken cok mutluyuz o her konuda benden dha heycanlı ve ıkıncı oldgunu hıssettgn an benı bırakabılrsn dıyecek kadar ıddalı. ama bnm aklımda hep onunlada mı bunu yaptı ona da mı bunu soyledı dusuncesı var. sonucta onun da dogru ınsan oldugunu dusunerek evlenmıstı sımdı benden emın oldguna nasıl guvenebılırmkı. bu gelgıtlermle onu da hep usuyorum.ama ayrı da olamıyoruz.ustelık aılemde onaylamıo onu. yanı cıkmazda olmak gıbı bısey.bazen dusunuorum bnde herseyı ılk olacak bırıyle evlenmek ıstıorum dıe sonra ondan baskasıyla mutlu olamıcakmısım gıbı gelıo.evllıgı 4ay surmus cocuk falanda yok..bunları da buraya neden yazdım bılmıorum ama benm durumumda olan bırılerıyle konusmayı cok ısterdm..
benimde karım vefat etti çocuğum da var kim evlenir evlenecek bayan çocuğumu istermi bakabilrmi çok zor ya
Ben eşimin ikinci eşiyim.İlkinden boşandıktan 3 sene sonra biz evlendik.Bu süre zarfında kendisini baya bi değiştirmiş.Bana karşı tutumu hiçbizaman eskiyi çağrıştır yönde olmadı.Aslında benim için çok da önemli değil dul bir erkekle evlenmiş olmak ama sağolsun eşim de bunu bana hiç hissettirmedi...