bana bir akıl verin
slm evliler nasılsınız bakalım,ben pek iyi değilim melekler.ilkokul mezunuyum okumak istedim babam okutmadı,görücü usulüyle 17 yaşında evlendirildim.21 yılık evliyim yaşım 37,evlendiğim günden bu yana da eşim,kayınvalidem ne yap derlerse onu yapmaya çalıştım.kızım üniversiteyi kazanınca maddi problemler yüzünden eşimin isteğiyle işe girmiştim ama eşim sonradan çalışmamı istemedi işi bıraktım şimdi evdeyim.başka çocuğum yok, evde yalnızlıktan bunaldım artık tekrar çalışmak istiyorum.ayrıca kızımın okul masrafları nedeniyle maddi durumumuz çok da iyi değil zaten.her türlü kararı eşim vermek istiyor hala yıllardır olduğu gibi,ben ise artık yoruldum bu hayattan inanın,yaşamak hiçde güzel gelmiyor bana.kendi kararlarımı kendim vermek istiyorum artık,benim yerime başkalarının karar vermesinden bıktım ben çocuk değilim ki,koskoca kadınım, benim aklım yokmu.eşimle kavga ettim ve yeter artık ben anneme,kardeşime istediğim zaman gitmek istiyorum ve çalışmak istiyorum diye pes etmeyeceğim bundan sonra da başkaları istediği için değil,kendim istediğim için yapacağım herşeyi kızlar,ama korkmuyoda değilim açıkcası doğrusunu mu yapıyorum diye bana bir akıl verin kızlar ne yapmalıyım sizce.