Facebook Beğenmedim Butonu Geliyor!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Facebook Beğenmedim Butonu Geliyor!
facebook beğenmedim butonu, facebook yeni özellikler, facebook butonu, beğenmedim butonu
Facebook için yeni bir özellik daha geliyor. Henizin bildiği gibi paylaşımların altın da bulunan beğendim butonuna alternatif seçenek olarak beğenmedim butonu yoktu. Talebin çok fazla olması nedeni ile beğenmedim butonunu da ekleme kararı alan yetkiler yakın bir zaman da bunu gerçekleştirmek için çalışmalara başlıyacaklar.
facebooka-begenmedim-butonu-geliyor.png


Facebook'a beğenmedim butonu geliyor. Mark Zuckerberg, gelen teklifleri değerlendirdi ve Facebook'a beğendi butonunun yanına beğenmedim butonu yapmaya karar verdi. Facebook kullanıcılarını sevindirecek bir haber geldi.


Facebook'a, "beğenmedim" butou gelebilir. Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg, siteye "dislike/beğenmedim" butonu bırakılmasına yönelik kullanıcılardan yoğun talep geldiğini belirterek, bunun hayata geçirilmesi için çeşitli yöntemler üzerinde düşündüklerini kaydetti.

Her gün binlerce insanın Facebook'ta hayatlarındaki hüzünlü, neşeli veya acı anlara yönelik paylaşımlar yaptığını ifade eden Zuckerberg, birçok kişinin böyle durumlarda sadece "beğen"e tıklamaktan hoşlanmadıklarını, bunun o andaki "beğenme" durumuna uygun duygu olmadığını, bu nedenle "beğenmedim" seçeneğinin de bırakılması gerektiğini anlattıklarını söyledi.

Dünyanın en çok kullanılan sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta her gün milyonlarca insan zaman geçiriyor. Facebook'da birçok fotoğraf, görüntü veya yazı paylaşıyor. Birçok insan da sadece "beğendim" seçeneğini içlerinden gelerek tıklayamadığından şikayet ediyor. Beğendim butonu olduğu gibi beğenmedim butonunun da olmasından yakınıyorlardı. Kullanıcıların büyük bölümü "beğendim" butonunu tıklamanın kişinin gerçek duygusunu yansıtmadığını düşünüyor. Buna yönelik çalışmalar jet hızıyla Mark Zuckerberg'den geldi..
 
Geri
Üst