Facebookta Arkadaş Ekleme Engelini Nasıl Kaldıracaksınız ?

T

TİTAN

Forum Okuru
Facebookta Arkadaş Ekleme Engelini Nasıl Kaldıracaksınız ?
Facebookta Arkadaş Ekleme Engeli Nasıl Kaldırılır

Facebookta Arkadaş Ekleme Engeli Nasıl Kalkar




Sevgili melekler, facebook hesabı tamamen nasıl silinir daha önce verdiğimiz bu bilginin ardından bu sayfamızda da Facebookta Arkadaş Ekleme Engeli Nasıl Kalkar diye merak eden ve öğrenmek isteyen meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için Facebookta Arkadaş Ekleme Engeli Nasıl Kaldırılır anlatıyoruz...




face-130.jpg




-Facebook adresinden facebook hesabınıza giriş yapınız.

- Açılan sayfanın sağ üst kısmında bulunan sekmeden gizlilik ayarlarınıza giriş yapınız.

-Karşınıza çıkan sayfanın en alt kısmında “Engellenen Kişiler ve Uygulamalar” kısmına giriniz.

-Daha sonra engellemiş olduğunuz kişi veya kişilerin listesini göreceksiniz. Engelini kaldırmak istediğiniz arkadaşınızın engelini rahatlıkla kaldırabilirsiniz.

NOT: ENGELİNİ KALDIRDIĞIMIZ BİR KİŞİYİ TEKRAR ENGELLEMEK İSTİYORSAK, ARADAN EN AZ 48 SAAT GEÇMELİDİR. YOKSA BAŞARISIZ HATASI ALIRSINIZ.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben facebook'ta 30 gün engel yedim ben o yediğim 30 gün engelini kaldırmaya çalışıyorum.Engellediğim kişileri kaldırmayı zaten herkes biliyo.
 
Arkadas engellemeyi kalfirmayi bizde biliyoruz 30 gun engel veriyorsunuz biz burda madur kaliyoruz bosunami hesap acip paket yapiyoruz zaten burasi bir arkadas ekleme tanisma sosyal ektifesi deyilmi ve engel yiyoruz bu ne sacmalik bole sizi bu gemiye kim kaptan yapti
 
aynen ya bu ne sacmalik bòyle bir istek gönderiyoruz bir ay engel yiyoruz
 
Geri
Üst