Facebook'ta Hesabı Dondurmakla Silmek Arasında ki Fark

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Facebook'ta Hesabı Dondurmakla Silmek Arasında ki Fark
Bu konu facebook hesap dondurma ve silme hakkında bilgilere yer vermektedir.

Sosyal paylaşım ağları arasında en popüler olan Facebook, kısa bir zaman da çok büyük bir kitleye ulaşarak inanılmaz bir atak yaptı. Facebook hesabı açanlar kişisel tercihlerine göre bazen hesaplarını bir süre dondururlar. Bazı kişiler ise hesabını tamamen silmeyi tercih ederler. Peki facebook hesabı dondurma ve silme arasında ki fark nedir? Tüm merak edenler için gerekli bilgiler geliyor;
facebook-6e.jpg

Hesabınızı dondurursanız:

Profiliniz ve ilişkili tüm bilgileriniz Facebook hizmetinden anında kaybolur.
Facebook'taki kişiler aramalarda sizi bulamaz veya bilgilerinizi göremez.
Gelecekte Facebook'a geri dönmeyi isteyebileceğiniz ihtimaline karşı profil bilgilerinizi (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları vb.) kayıtlı tutarız. Hesabınızı yeniden etkinleştirmeyi seçerseniz, her şey bıraktığınız gibi görünecektir.



Birçok insan hesaplarını geçici nedenlerle kapatmakta ve Facebook’a geri döndüklerinde profillerini bıraktıkları gibi bulmayı beklemektedir. Bu seçenek size ayrılma ve istediğiniz zaman geri dönme esnekliği sağlamaktadır.

Hesabınızı kalıcı olarak silerseniz:

Hesabınıza yeniden erişim elde edemezsiniz.
Hesapla ilişkili tüm kişisel kimlik bilgileri veritabanımızdan silinir. Bunlara adınız, e-posta adresiniz, posta adresiniz ve anlık mesajlaşma rumuzunuz gibi bilgiler dahildir.
Bazı malzemelerin kopyaları (fotoğraflar, notlar vb.) teknik sebeplerle sunucularımızda kalabilir, ancak bu malzeme kişisel olarak ayırt edilebilir her türlü içerikten arındırılır ve Facebook'u kullanan diğer insanlar tarafından erişilemez hale gelir.



Not: Facebook, dondurulmuş veya silinmiş hesaplarla ilişkili içerikleri kullanmaz.
 
Üst