Fahriye Evcen Sarmısak Çayı İle Kilo Vermiş!

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Fahriye Evcen Sarmısak Çayı İle Kilo Vermiş!
fahriye evcen nasıl kilo verdi, ünlülerin zayıflama sırları, fahriye evcen nasıl zayıfladı

Bir zamanlar adı kendi gibi sanatçı Özcan Deniz ile anılan Fahriye Evcen şu sıralar kanal d ekranların da "Çalıkuşu" dizisin de oynuyor.

Diziyi seyredenlerin hemen dikkat ettiği ayrıntılardan biride Fahriye Evcen'in oldukça kilo verdiği idi... Herkesin merak ettiği Fahriye Evcen'in nasıl kilo verdiğine gelince hemen tüyo verelim ki kendisi sarmısak çayı ile kilo vermiş...

Haber ile ilgili detay bilgiler sizlerle;

fahriye evcen.jpg

Genç ve başarılı oyuncu Fahriye Evcenin formunu nasıl koruduğu bir çok kadın tarafından oldukça fazla merak konusu.

Düzgün fiziği ile bir çok kadını kendine hayran bırakan Fahriye Evcen’in formunu nasıl koruduğu merak konusu. Fahriye Evcenin formunu nasıl koruduğu ortaya çıktı.

Yaz boyunca spor yaparak formunu koruyan Fahriye Evcen de yeni keşfettiği sarımsak çayıyla formda kalmaya çalışıyor. Dr. Ender Saraç da sağlıklı yaşam ve zayıflamak isteyenler için sarımsak çayını tavsiye ediyor. Saraç, “Zayıflama sürecini hızlandırmak isteyenler sabah-akşam sarımsak çayı içmeli” diyor.

Sarımsak Çayının Tarifi

Küçük bir taze zencefil parçasını soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarımsak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

Gülden Avuç-bugün
 
Geri
Üst