L *LavinyA* Yeni Üye Üye 7 Nisan 2009 #21 Cevap: Farkettim de!!! farkettimde herkes eski günlerini özlüyo gençler de yaşlılarda... herkes... ama kimse bilmiyo kii bu günleride özliycek değerini bilsin..
Cevap: Farkettim de!!! farkettimde herkes eski günlerini özlüyo gençler de yaşlılarda... herkes... ama kimse bilmiyo kii bu günleride özliycek değerini bilsin..
MEÇHUL Daimi Üye Üye 7 Nisan 2009 #22 Cevap: Farkettim de!!! sana katılıyorum la reinacımmm farkettimde hayat çok güzel bee...🙂🙂
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 8 Nisan 2009 #24 Cevap: Farkettim de!!! farkettimde ben çok sinirli biri olmuşum.. ne oliy bana🙁
gönülll Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #25 Cevap: Farkettim de!!! farkettim dee...ben cennete düşmüşüm yhaaa 😀
*şiker* Yeni Üye Üye 10 Nisan 2009 #26 Cevap: Farkettim de!!! fark ettimde gerçekten az kalmış yaff gelmesine
RoCCo Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #27 Cevap: Farkettim de!!! farkettimde son zamanlarda cok unutkanlastım
pofuduq_she Yeni Üye Üye 11 Nisan 2009 #28 Cevap: Farkettim de!!! fark eTTmde okulN biTmeSİne azCıq kaLmış 😕 😕
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 30 Mayıs 2009 #29 Cevap: Farkettim de!!! Farkettimde Hayat Sevince Güzel 😀
S su.ay Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2009 #30 Cevap: Farkettim de!!! Farkettim de yaşlanıyorum yaaaa.:cry_smile::cry_smile: