Farmasi brave deep parfümü kokusu nasıl kullananlar var mı?

  • Konbuyu başlatan zynpşmşk
  • Başlangıç tarihi
Z

zynpşmşk

Forum Okuru
Farmasi brave deep parfümü kokusu nasıl kullananlar var mı?

Farmasi brave deep kullanıcı yorumları melek kadınlar kulubü farmasi brave deep forum'da.​

Merhabalar arkadaşlar eşime doğum gününde bir parfüm almak istiyorum ama çok kararsızım Farmasi parfümlerini herkes çok övüyor özellikle Farmasi Brave Deep parfümü çok güzel kokusu olduğu söyleniyor eşim ağır kokulardan pek hoşlanmaz acaba bu parfümü almalı mıyım Farmasi Brave Deep parfümünü kullananlar ya da kokusunu bilenler önlenebilir mi Nasıl bir kokuya sahip bir de fiyatını da yazarsanız çok sevinirim.
 
Merhabalar
Ben de bir Farmasi üyesi olarak farmasinin tüm parfümleri kendi çapında çok güzel kokuyor gerçekten Farmasi brave deep parfümünü kullanmadık ama kokusunun çok hafif ağır olmadığını söyleyen kullanıcılar var. Oldukça çok güzel kokuya sahip bu parfümde üç aşamadan söz ediliyor ilk olarak fresh bir koku daha sonrasında yoğun bir koku arkasından yerini yumuşak bir tona bırakıyor. Özellikle satış sayfalarına girerek yorumlara bakarsanız gerçek kullanıcı yorumlarında buralardan görebilirsiniz ama bu parfüme çok olumlu yorumlar yapıldığını görüyorum özellikle ilk defa parfüm kullanacaklara hafif bir parfüm önerisi olarak dikkat çekiyor. Özellikle pahalı olmayıp çok güzel bir kokuya sahip parfüm diyebilirim bunun için mutlaka Farmasi'ye üye olan birinden bu ürünü alabilirsiniz ya da dediğim gibi satış sayfalarına Hepsiburada Trendyol gibi sayfalara bakarak bu ürüne sahip olabilirsiniz.

Farmasi parfümleri oldukça kullanışlı ve herkese hitap ediyor peki Farmasi saç boyası nasıl ''Farmasi saç boyası ile saçlarını boyayanlar'' konumuzu aşağıdaki linkten de inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst