Farmasi intimate yıkama jeli kullananlar yoruma bı zahmet

  • Konbuyu başlatan Hastasiyizdedeeee
  • Başlangıç tarihi
H

Hastasiyizdedeeee

Forum Okuru
Farmasi intimate yıkama jeli kullananlar yoruma bı zahmet

Farmasi intimate nasıl kullanılır melek kadınların kulübü farmasi intimate jeli nasıl kullanılır forum'da.​

Kızlar farmasinin yeni bir ürünü keşfettim ama nasıl kullanılıyor ya da memnun kalanlarınız var mı bilemiyorum. Nasıl bir ürün sizce nasıl kullanmalıyım henüz daha almadım ama eğer tavsiye ederseniz almayı düşünüyorum. Farmasi nin bu intimate yıkama jeli kokuyu da gideriyor mu sizce? Oranın doğallığını bozar mı hani hiç bir şey sürmeyin filan deniyor ya? Farmasi intimate nasıl kullanılır fiyatı nedir bunun da yazarsanız sevinirim.
 
Merhabalar
İntimate jel genital bölgeyi yıkamak için özel içeriğe sahip bir temizleyici. Farmasi intimate jeli o bölgenin ph değerini bozmaz. Uygun üretilmiştir. Farmasi intimate temizleme jeli hassas bölgenizi hem temizler hem de bölgenin nem değerini korur. Genital bölgenizin yapısına uygundur onun için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Temizlemekle mı kalır sadece aynı zamanda mis bir kokusu vardır güzel koku da sağlar böylece o bölgenin kötü kokusundan da kurtulmuş olursunuz. Ben hijyenik hem hoş koku hem de tahriş etmez. Az miktar elinize alacağınız Farmasi intimate temizleme jelini elinizde biraz köpürtün ve bölgeye sürün ardından ılık su ile durulayın. Farmasi üyesi tanıdığınız varsa indirime girdiği zaman alabilirsiniz. Hepsiburada da gördüm ben fiyatı 29.99tl idi.

Genital bölge temizliği mühim olaydır. Adet döneminde peki o bölgenin temizliği nasıl yapılmalı? "Adet dönemlerinde genital bölge temizliği" konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Geri
Üst