Fertijin tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıp başarı yakalayanlar

merhaba yeni üyeyim. çocuğumuz olmuyor. çok üzülüyorum. bu merkezi çok duydum. burada tedavi gören biri yardım edebilirmi? ücretleri nasıl. birde ilgi alaka ne durumda. inş mesajımı görüp yanıtlarsınız.
Ücretleri konusunda tam olarak bilmiyorum ama merkezde çalışanlardan şikayet duydum ilgisiz olduklarına karşı tabii görmedim gitmediğim için bilemem ama. Hastaların genelde yorumları şu şekilde ki ilgi alaka yok ve geçiştirmeli cevaplar verildiği yönünde para göz oldukları da söyleniyor öyle söylüyorlar ben değil yani :) ama araştırma yapmanız iyi bu konuda hemen atlamamak lazım.

İstanbul'da bulunan tüp bebek merkezlerinin aşağıdaki linkte telefon ve adreslerini bulabilirsiniz. ''İstanbulda bulunan tüp bebek merkezleri adres ve telefonları'' aşağıda linkte bulabilirsiniz.

 
canım selam, ben tedavi gördüm Fertijinde pamuk gibi, tatlı mı tatlı dünya güzeli bir kızım oldu seve seve yardımcı olabilirim. Öncelikle ilgi, alaka açısından daha önce başka böyle bir yer görmedim, harikalar. Doktoruma zaten diyecek söz yok kimsenin yanaşmadığı zorlu vakalara el uzatıp alnının akıyla çıkmış bir doktor. Para göz denmiş ama öyle bir şey yok, parasını vermeden ekmek alabiliyor musunuz? Önce parayı veriyorsunuz sonra ekmeğinizi suyunuzu alıyorsunuz dimi?? Bunda gocunacak bir şey yok. Ben çok araştırıp tercih etmiştim, sizin de hakkınızda hayırlısı diyelim :)
 
Geri
Üst