Filli Boya Kumru Rengi'ni gördünüz mü ?

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Filli Boya Kumru Rengi'ni gördünüz mü ?
Filli boya kumru rengi görselleri Filli boya Kumru rengi boya renkleri ve dekorasyon önerileri sizlerle

Ülkemizde hizmet veren boya markaları arasında yer alan Filli Boya 2020 yılında ev dekorasyonunda kullanılması için hazırlamış olduğu ürünlerini yeni renk kartelası ile müşterilerinin beğenisine sunmuştur. Gerçekleştirmiş olduğu birçok çalışmada son derece gösterişli ve ev dekorasyonu noktasında sürekli yenilikçi bir çizgi takip eden Filli Boya, bu yıl için düşündüğü renkler arasında kumru rengi ilk göze çarpanlar arasında yer almaktadır. Ev dekorasyonunda görmeye çok alışmadığımız renkler arasında yer alan Filli Boya kumru rengi genellikle ev ve ofislerin banyo dâhil birçok mekânında rahatlıkla kullanabilmektedir.


Açık koyu arasında bir renk görünümüne sahip olan kumru rengi, genellikle kir göstermemesi noktasında son derece ilgi çekmektedir. Açık renk özelliği sayesinde de ev ve ofislerin dar bölümlerinde daha ferah bir ortam sunmaktadır. Sizin de dar ve karanlık odalara sahip iseniz bu mekânlarda kumru rengini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Filli Boya kumru renginin en dikkat çeken özelliği ferah olduğu kadar göz alıcı ve gösterişli mekânlar sunması ile bilinir. Ayrıca bu rengi evin salon ve diğer mekânların geniş bölümlerinde turuncu, bordo ve somon renkleri ile kombine edebilirsiniz.

filli boya kumru rengi yorumları.png
filli-boya-kumru-rengi-salon-dekorasyon-ornekleri.png


Tamda buna benzer bir şeyden bahsediyorum kızlar özellikle filli boya kumru rengini yorumlamak gerekiyor ise koyu olan eşyalarınızın ön planda olmasını sağlayacak çok güzel bir renktir görseller zaten anlatıyor ne olduğunu daha fazla lafa gerek olmadığını düşünüyorum. Nasıl Beğendiniz mi ?
 
Geri
Üst