gebe
  1. melegim

    melegim Yeni Üye Üye

    Kayıt:
    15 Haziran 2007
    Mesajlar:
    1.169
    Beğenilen Mesajlar:
    6
    Ödül Puanları:
    0

    Firinda KaĞit Kebabi

    Konu, 'Et Yemekleri' kısmında melegim tarafından paylaşıldı.

    FIRINDA KAĞIT KEBABI

    Malzemeler ; 4 kişi için
    ½ Kg Kuşbaşı Koyun Eti200 gr İç Bezelye1 adet Domates2 adet Biber1 adet Kuru Soğan4 adet Fırın Poşeti (ya da yağlı kağıt)Maydanoz ve/veya Dereotu2 kaşık ZeytinyağTuz, Kara Biber, Kekik

    Kuşbaşı etinizi, but veya kol üstünden alırsanız daha lezzetli olacaktır.
    Eti, halka halka doğranmış soğan, Ufak ufak doğranmış domates ve biber, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, tuz, karabiber, kekik ile harmanlayıp, üzerinden 2 kaşık zeytinyağı dolaştırın ve bir kenarda yarım saat kadar bekletin.
    Poşetleri (ya da 2 kat yağlı kağıdı) hazırlayıp, malzemeleri eşit şekilde paylaştırın. Üzerine 1 kaşık su dökü, poşetleri kapatın ve orta hararetteki fırında pişirin.

    Sıcak Sıcak Servis yapınız..
    Afiyet olsun......

     
Firinda KaĞit Kebabi konusuna benzer diğer içeriklerimiz
  1. Adİsyon KaĞitlari

    Adİsyon KaĞitlari

    ADİSYON KAĞITLARI KİŞİLER TÜRKAN: Bahri’nin karısı ADAM : Hayali kahraman BAHRİ : Türkan’ın kocası ÖZGE : Bahri ile Türkan’ın kızı BİLGE : Bahri ile Türkan’ın kızı AYTAÇ : Bahri ile Türkan’ın oğlu ADİSYON KAĞIDI :
  2. Firinda Istiridye[meksika]

    Firinda Istiridye[meksika]

    Malzemeler : 16 istiridye (kabukları çıkarılmış ) 16 küçük kızarmış ekmek 4 çorba kaşığı tereyağ 1 çorba kaşığı maydanoz 1 tatlı kaşığı acı kırmızı biber 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı tuz hazırlanışı: Fırınınızı 220 dereceye getirin. İstiridyeleri ateşe dayanıklı 4 ayrı kaba bölüştürün. Tuz, karabiber ve kırmızı biberi üzerlerine serpip, küçük parçalara ayırdığınız...
  3. KaĞit

    KaĞit

    KAĞIT Kitaplar, resim albümleri, her türlü yazılı evrak, çeşitli amaçlar için yapılan süslemeler kısaca ana malzemesi kağıt olan eserler bu grup başlığı altında toplanır. Kağıdın hazırlanması, yazılması, süslenmesi, resimlenmesi ve ciltlenmesinde çeşitli teknikler ve araç...
  4. kebabe

    kebabe

    (Kübbabe / Helile / Hindistanerigi / Kebabiyye / Kuyruklubiber / Cubbebe / Cubeb / Cubebae fructus / Piper cubeba) Cava, Sumatra ve Borneo’da yetisen Piperaceae’nin kurumus meyvesidir. Kullanildigi yerler: Mide ve idrar yolu hastaliklarinda kullanilir. alıntıdır
  5. Kebabe

    Kebabe

    Kübbabe / Helile / Hindistanerigi / Kebabiyye / Kuyruklubiber / Cubbebe / Cubeb / Cubebae fructus / Piper cubeba) Cava, Sumatra ve Borneo'da yetisen Piperaceae'nin kurumus meyvesidir. Kullanildigi yerler: Mide ve idrar yolu hastaliklarinda kullanilir.

Sayfayı Paylaş