Firinda KaĞit Kebabi

melegim

Yeni Üye
Üye
Firinda KaĞit Kebabi
FIRINDA KAĞIT KEBABI


Malzemeler ; 4 kişi için
½ Kg Kuşbaşı Koyun Eti200 gr İç Bezelye1 adet Domates2 adet Biber1 adet Kuru Soğan4 adet Fırın Poşeti (ya da yağlı kağıt)Maydanoz ve/veya Dereotu2 kaşık ZeytinyağTuz, Kara Biber, Kekik

Kuşbaşı etinizi, but veya kol üstünden alırsanız daha lezzetli olacaktır.
Eti, halka halka doğranmış soğan, Ufak ufak doğranmış domates ve biber, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, tuz, karabiber, kekik ile harmanlayıp, üzerinden 2 kaşık zeytinyağı dolaştırın ve bir kenarda yarım saat kadar bekletin.
Poşetleri (ya da 2 kat yağlı kağıdı) hazırlayıp, malzemeleri eşit şekilde paylaştırın. Üzerine 1 kaşık su dökü, poşetleri kapatın ve orta hararetteki fırında pişirin.

Sıcak Sıcak Servis yapınız..
Afiyet olsun......
 
Geri
Üst