Freshlook lens kullananlar tavsiyelerinizi alayım

  • Konbuyu başlatan Freshlook
  • Başlangıç tarihi
F

Freshlook

Forum Okuru
Freshlook lens kullananlar tavsiyelerinizi alayım
Selamlar arkadaşlarım bende kontakt lenk kullanmak istiyorum artık gözlüğü atmanın zamanı geldi de geçiyor bile Freshlook lenk kullananlar acaba batma ve daha değişik şikayetleriniz var mı tam olarak nasıl kullanıyonuz temizliğini nası yapıyonuz akşamları çıkartıyor musunuz bu konuda biraz bilgi verebilir misiniz ?=
 
selam bir çok lens markası kullandım.En çok amazondan memnun kaldım . freshlook malesef batma yapıyor hatta bulanık görmeye neden oluyor. lens temizliğine gelince ; Ellerini sabunluyorsun , lens kabını sıcak suyla yıkıyorsun, lens solüsyonunu kaba boşaltıyorsun.Lens solüsyonu ile lensleri yıkayıp ovmadan kutuya bırakıyorsun. Ben lensle en fazla 4 saat durabiliyorum uzun süre lensleri gözlerimde tutamıyorum.
 
Merhaba bende çok çeşitli lens markası kullandım fakat bir tek markadan memnun kaldım amazon. Bütün lensler gözde batma ,sulanma ve bulanıklık yapıyor. Amazon kullanımın da bu tür problemleri yaşamadım. Fiyatı diğer lenslere göre pahallı ama gözlerimizin sağlığı için değer . Ayrıca amazon marka lens gözde çok doğal duruyor .Çok dikkatli bakılmadığı sürece gözünüzde lens olup olmadığı anlaşılmıyor.
 
Geri
Üst