Gaviscon şurup hamilelikte kullananlar varmı ?

  • Konbuyu başlatan melek 33
  • Başlangıç tarihi
M

melek 33

Forum Okuru
Gaviscon şurup hamilelikte kullananlar varmı ?

Gaviscon şurup hamilelikte kullananlar gaviscon hamilelik​

Merhaba kızlar 8 haftalık hamileyim ve inanılmaz derecede mide yanması ekşimesi ve bulantım varve boğazımda sürekli yanma hissediyorum özellikle sabahları ve gece yatarken kabus gibi bu şikayetleri yaşıyorum benim gibi olanınız varmı aranızda doktorum gaviscon şurup içebileceğimi söyledi fakat ben sadece folik asit ve vitaminleri kullanıyorum bebeğe yan etkisi olmasından korkuyorum ama ne yaptıysam şikayetlerim azalmıyor aranızda gaviscon kullananlar varsa yardım edebilirmisiniz ?
 
Selamlar hayatım, Gaviskon kullananlar başlıklı yazıda hamileler nasıl kullanıldığı ile ilgili bilgiler vermişler ama doğrusu bunu doktoruna sormak olacaktır. Genelde hamilelik sürecinde mide sıkıntıları özellikle doğuma kadar üst seviyeye çıkar geçmiş olsun hayatım.
 
GAVİSCON ŞURUP AÇ KARNINA MI İÇİLİR TOK KARNINA MI

Belirtildiği üzere kendi başınıza kullanılmaması önemli pek etkili ama sağlık açısından çok büyük etkisinin olmadığını kullandığımda da düşündüğüm bi şurup arkadaşlar kullanımı ile ilgili aşağıdaki linkte de bilgiler var incelemeni tavsiye ediyorum.

 
Geri
Üst