Gaziantep Şahinbey'de çöp konteynırında uyuyan adam

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Gaziantep Şahinbey'de çöp konteynırında uyuyan adam

Gaziantep Şahinbey'de çöp konteynırında uyuyan adam yürekleri sızlattı


Sabahın bu kör saatinde hani olur ya ülkemde güzel bir haber var mı diye araştırırken en fazla giriş yapılan #SahinbeyeDeğer girişli yazıya denk geldim. Baya bi inceledim nedir ne değildir nihayetinde birazdan sizlere resmini vereceğim bir kişi çöp konteynırında ölü gibi yatıyordu. Baya bi girişlerin altına girince gördüm ki olay şöyle gelişmiş. Gaziantep Şahinbey'de işi olmayan işsiz güçsüz yaşlı bir adamın çöp konteynırında uyuduğunu fark etmiş belediye işçileri ve bu durumu sosyal medyada paylaşmışlar.

çöp konteynırında uyuyan adam gaziantep.jpg

Bu durumda çok fazla giriş yapılarak, evi olmayanların bu soğukta karda kışta aslında ne kadar da zor bir durumda olduğunu göstermiş aslında bu resim. Bu resim bizlerin vicdanlarını adeta yaralayan kanatan bir durum kızlar.

Tabiki bu yapılan haberler sonrasında insanlar genelde ülkedeki gidişata. Zengin ile fakirin aralarının artık görülemeyecek kadar açıldığından bahsederek, mevcut iktidara baya bi sallamışlar.

Sallamışlar diyorum başka kelime bulamadım. Aslında belki de haklı bir tarafı vardır bu durumun. Rabbim, bu soğukta karda kışta evi olmayana yardım etsin.
 
Geri
Üst