Gebe Olduğumuzu nasıl anlarız ?

Editör

Administrator
Gebe Olduğumuzu nasıl anlarız ?
Hamile kaldığımızı nasıl anlarız
Hamile olduğumu nasıl anlarım
Hamile olduğumu ne zaman anlarım

hamilemiyim_testi_burada-ad.jpg

Hamileliğin biz kadınlar tarafından hissedilen değişik bulguları vardır meleklerim. Çoğu zaman bunlar regl ağrısı ile karıştırılır. Göğüslerdeki ağrılar, üzerine yatamama durumu, belde şiddetli ağrılar, Uykusuzluk, huysuzluk... Hepside adet olacakmışsınız hissi ile karıştırılır.
hamilelikte-ishal-276.jpg

Bunun net bir yöntemi sadece ve sadece regl döneminin bir kaç gün geçmesiyle birlikte yaptırılan testlerdir arkadaşlarım. Kendinizi bu durumda hiç kasmayın. Birda aceleci olmayın diyeceğim ama dayanamayacaksınız acelede edeceksiniz :) Biz yinede standart belirtileri yazalım bu başlık altından. Sormak istediğiniz sorular var ise lütfen çekinmeden sorun. Sorularınızı cevaplayacağım.
hamilelikte_zehirlenme-c.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu arada belirtileri yazmayı unutmuşum onları da hemen sizlere vermek istiyorum kızlar.

Aşağıdaki belirtileri ne derece yoğun yaşarsanız yaşayın gebeliğin varlığının kesin olarak saptanması ancak kan testleriyle mümkündür.

• Adet gününün gelmesine rağmen adet olamıyorsanız

• Göğüslerinizde büyüme, meme uçlarınızda koyulaşma varsa
• Mideniz bulanıyor ve bazen de kusuyorsanız Karnınızda şişkinlik, hassasiyet oluştuysa

• Eskiden olduğundan daha fazla idrara çıkıyorsanız

• Sürekli uyku haliniz varsa ve kendinizi yorgun hissediyorsanız


Hamile olma olasılığın çok yüksek demektir.
 
ben ilk ve en son Şubat ayında adet gördüm. Başka görmedim. Çok susuyor,sık idrara çıkıyor,çok yiyor,midem bulanıyor,yorgunum,başım ağrıyor. Bunların Yanı sıra biraz annelik duygusu hissediyorum ve sürekli karnımı okşayasım geliyor. Limon testi olumlu ve idrarım koyu sarı. Sizce ben hamile miyim?
(Doktor ve eczaneden alınan testleri önermeyin. Onlar ayrı konu.)​
 
(Doktor ve eczaneden alınan testleri önermeyin. Onlar ayrı konu.)
İlkel ve kulaktan dolma bilgilerle gebelik teşhisi olmaz.Şubattan bu yana adet olmamışsınız her adet gecikmesi gebelik lehine değilidir.Önce bir gebelik testi yapın sonuca görede jinekoloğa görünün
 
en son 27 subatta erkek arkadasımla sürtünme yoluyla beraber olduk. adetim 6 gün gecikti 15 martta olmam gerekirken 21 martta oldum bir hafta sürdü. adetten önce ve sonra iki kere gebelik testi yaptım sonuç negatifti. şu an adet olmama 6 gün var ve ben inanılmaz derecede göğüs ağrısı çekiyorum kasık ve pubiş bölgemde de sancı var. normalde adet dönemlerimde ağrı çekmezdim. sizce hamile olabilir miyim?
 
Karnim Cok şiş 4 gün önce Bir iliski yasadim ayriyetten alet Vardi bende 1 yil once ilac kullanmqniz gerekiyo hamile kalmaniz icin demislerdi ama korkkuyorm genede
 
Geri
Üst