Likapam
Paylaşımcı Melek
Zeynep kamil bi telefon verdi odadan alacam randevuİnşallah canım nerde çektirmeyi düşünüyorsun
Zeynep kamil bi telefon verdi odadan alacam randevuİnşallah canım nerde çektirmeyi düşünüyorsun
Ya ben üniversite hastanesinde yaptiracaktim tanıdık doktor var tavsiye etmedi yani dediki bizim bir akraba burda tadevi görüyordu ama ozelde çektirdi dedi bizde bi tip merkezi bulduk ama benim eşim erkek radyologun çekmesini istemiyor ordada erkekk mis radyolog çünkü anastezili olacak benimki ilk defa cektirecegim için ağrı olur mu bilmiyorum fiyatta uygundu ama şu an daha nereye yaptiracagimi bulamadimZeynep kamil bi telefon verdi odadan alacam randevu
Ve benim hemen acilen bulmam lazım hastahaneYa ben üniversite hastanesinde yaptiracaktim tanıdık doktor var tavsiye etmedi yani dediki bizim bir akraba burda tadevi görüyordu ama ozelde çektirdi dedi bizde bi tip merkezi bulduk ama benim eşim erkek radyologun çekmesini istemiyor ordada erkekk mis radyolog çünkü anastezili olacak benimki ilk defa cektirecegim için ağrı olur mu bilmiyorum fiyatta uygundu ama şu an daha nereye yaptiracagimi bulamadim
Valla erkek mi kadinmi çekiyor bilmiyorum tüpler tikaliysa ağrı oluyormuş yoksa ağrısız bi işlenmiş bende ilk defa çekilecem ama eşim karışmıyorYa ben üniversite hastanesinde yaptiracaktim tanıdık doktor var tavsiye etmedi yani dediki bizim bir akraba burda tadevi görüyordu ama ozelde çektirdi dedi bizde bi tip merkezi bulduk ama benim eşim erkek radyologun çekmesini istemiyor ordada erkekk mis radyolog çünkü anastezili olacak benimki ilk defa cektirecegim için ağrı olur mu bilmiyorum fiyatta uygundu ama şu an daha nereye yaptiracagimi bulamadim
Kız uyutuyorlarmis eşim erkek cekmesin sen uyuyacaksin o çekecek olmaz öyle diyor 😀Valla erkek mi kadinmi çekiyor bilmiyorum tüpler tikaliysa ağrı oluyormuş yoksa ağrısız bi işlenmiş bende ilk defa çekilecem ama eşim karışmıyor
Kız yok nette videolar var izle 5 dk bi işlem istemezsen uyutmuyorlarKız uyutuyorlarmis eşim erkek cekmesin sen uyuyacaksin o çekecek olmaz öyle diyor 😀
Evet 5 dakika ama ağrılı olur diye ailesi anestezili olsun diyorlar korkuyorlar kiyamiyorlar canım anestezidede uyuyorsun ilaç veriyorlarKız yok nette videolar var izle 5 dk bi işlem istemezsen uyutmuyorlar
Adet ağrısı gibi kızEvet 5 dakika ama ağrılı olur diye ailesi anestezili olsun diyorlar korkuyorlar kiyamiyorlar canım anestezidede uyuyorsun ilaç veriyorlar
Adet ağrısı gibi kız
[/QUOT
İşte ona müsade etmiyorlar canım bilmiyorum bakalım ne olacak bende dedim yazık o kadar para verecez