Gebelik testi negatif çıkmasına rağmen hamile olabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan Kayıtsız Üye
  • Başlangıç tarihi
Merhaba.
Benim adetim de 3 gün gecikti, dün test yaptım negatif çıktı, sabah ilk idrarla yapın diyo ben ertesi günü bekleyemedim gün ortası yaptim testi acaba ondan mı negatif çıktı. hamilelik belirtilerinde de bir tek iştah açılması var çok acıkıyorum ve çok yiyorum. Cuma günü sabahtan bi daha test yapcam. Kan testini de yaptırcam. Döllenme günü hesaplayip birlikte olduk, umarım tutturmusuzdur ve hamileyimdir :))
 
Merhaba , plano testler hatalı sonuç verebilir. HCG testinin yanılma payı yoktur. Belirtilere dayanarak gebelik var yada yok diyemeyiz.Bu yüzden sağlıklı sonuç için HCG testi yapmanızı öneriyorum..
 
Arkadaşım @Dnznif arkadaşım öğrendin mi hamile misin? Insallah oylesindir Ben de seninle aynı durumdayım bu hafta 3 gün gecikti ve ben de bugün öğlen yaptım testi. Tek çizgi çıktı. Cumaya kadar gelmezse kan vereceğim ben de
 
Merhaba Beyza hanım ayın 15 inde yumurtam çatladı bugün kan testi yaptırdım negatif çıktı erken yaptırmış olabilirmiyim
 
Beyza hanım benim adetimin 15. Günü çatlamam oldu normalde 28 günde bir adet olurum dün olmam gerekiyordu ama çatlamam geç oldu 10 günlük Bebek kanda çılmazmıydı bugün tam 10. Günüm beta hcg 0.339çıktı
 
Merhaba, değeriniz gebelik lehine değil. Bir kaç gün için de mesniniz gerçekleşmez ise tekrar test yapın sonuca görede hekime görünün.
 
Merhaba arkadaşlar,

Benim adetim 2 gün geçti idrar testi yaptım dün hassaslardan 2 tane 2sinde de negatif sizce hamilemiyim.?
 
Merhaba, mens döneminizde iki gün gecikme olmuş ve kabinde test yapılmış sonuç negatif. Bu da gebe olmadığınızı gösteriyor. Bir kaç gün için de mensiniz gerçekleşmez ise hcg testi yapın ve sonuca göre hekime görünün..
 
Geri
Üst