ÜsttekiAtsana bakayim
ÜsttekiAtsana bakayim
Evet canım gördüm bende iki test yaptım bekleyin ve bende de çok belirsiz bu çizgilerden çıktı test bozuktur ama aklın karistiysa 2 gün bekle yine yapÜstteki
Ben şimdi alıp yine yapcam bu nasıl iş önceden yaptıklarımda hiç çıkmadı? Bi de 2 kere adet oldum ben. Hamile miyim ben şimdiEvet canım gördüm bende iki test yaptım bekleyin ve bende de çok belirsiz bu çizgilerden çıktı test bozuktur ama aklın karistiysa 2 gün bekle yine yap
Kaç defa yapmışsın çıkmamış bu yanıltmasın seni bozuk dur testBen şimdi alıp yine yapcam bu nasıl iş önceden yaptıklarımda hiç çıkmadı? Bi de 2 kere adet oldum ben. Hamile miyim ben şimdi
Benim çok kötü moralim blzuldu şimdi test alıp gene yapcam..Kaç defa yapmışsın çıkmamış bu yanıltmasın seni bozuk dur test
Al yap bakalımBenim çok kötü moralim blzuldu şimdi test alıp gene yapcam..
4 damla damlatAl yap bakalım
Abla bişi dicem ben bu şekilde nasıl gebeyim anlamadım yemin ederim hem 2 kere adet oldum hem de önceden yaptıgım test negatifti. Nasıl olur anlamıyorum? Nasıl bi ihtimal bu4 damla damlat
Hülya çok korkmuşsun sen ve kafanda deli sorular var 2 defa adet olan birinin imkanı yok hamile olmasina teste çok damlatmissin yaniltmis seni bende aynısını yaşadım bu arada kaç yaşındasın canım senAbla bişi dicem ben bu şekilde nasıl gebeyim anlamadım yemin ederim hem 2 kere adet oldum hem de önceden yaptıgım test negatifti. Nasıl olur anlamıyorum? Nasıl bi ihtimal bu
27 yaşındayım evet belki de o yüzden bilmiyorum ama şu an inanın elim ayağım titriyoHülya çok korkmuşsun sen ve kafanda deli sorular var 2 defa adet olan birinin imkanı yok hamile olmasina teste çok damlatmissin yaniltmis seni bende aynısını yaşadım bu arada kaç yaşındasın canım sen