Sen bi kan ver belki üstüne görmedirZaten adet oldum silik görünce heyecanlanmistim ama maalesef negatif
Sen bi kan ver belki üstüne görmedirZaten adet oldum silik görünce heyecanlanmistim ama maalesef negatif
Yok canım üstüne görme böyle olmaz benimki çok yoğun adet kanaması belli canımSen bi kan ver belki üstüne görmedir
keşke öyle olsa ama sanmıyorum adet buBelki hamilesindir kan versene
Bazıları adet de görüyomuş ondan dedim canım.. akıntılı mıydı? Benim son adetim öyleydi akıntı ve pıhtı geldikeşke öyle olsa ama sanmıyorum adet bu
Başta akıntı oldu umutlandim ama kanama oldu sonra yoğun bir şekilde pihtida var ara ara ama hep yaşadığım şeyler valla kısmet her şey zamanı var demektirBazıları adet de görüyomuş ondan dedim canım.. akıntılı mıydı? Benim son adetim öyleydi akıntı ve pıhtı geldi
Baitaki akıntı kanlı mıydı cnmBaşta akıntı oldu umutlandim ama kanama oldu sonra yoğun bir şekilde pihtida var ara ara ama hep yaşadığım şeyler valla kısmet her şey zamanı var demektir
Hayır çok açık pembe sarı karisimiydi canımBaitaki akıntı kanlı mıydı cnm
O yüzden umutlandim zatenHayır çok açık pembe sarı karisimiydi canım
Benim adetim kahve başladı, daha sonra kana dönüştü pıjtı ve bol akkntılı kan geldi. Bu gerçek bi adette olan şey dimiBaitaki akıntı kanlı mıydı cnm
Evet olabiliyor bu şekilde sen araştır adet kanı renkleri ve anlamlarını pihtili gelmesi neden araştır canım normal şeylerBenim adetim kahve başladı, daha sonra kana dönüştü pıjtı ve bol akkntılı kan geldi. Bu gerçek bi adette olan şey dimi