Tamam yaptırayım bu adetim olmazsa eğer.. senxe gerek var mı kan testine?Şehir içinde bi hastanede yaptır
Tamam yaptırayım bu adetim olmazsa eğer.. senxe gerek var mı kan testine?Şehir içinde bi hastanede yaptır
Bence yok ama senin emin olman için lazımTamam yaptırayım bu adetim olmazsa eğer.. senxe gerek var mı kan testine?
Bayanlar ????
Sabah çok idrarım bardı. Evdeyken gebelik testi vardı onla yaptım ilk başta gebelik testinde C kısmı da gözükmedi spnra baktım C kısmı belirmiş T kısmında bişi yoktu. Yaklaşık 4 saat sonra gördümBayanlar ????
Sıkıldım yemin ederim artık canım kusura bakmaSabah çok idrarım bardı. Evdeyken gebelik testi vardı onla yaptım ilk başta gebelik testinde C kısmı da gözükmedi spnra baktım C kısmı belirmiş T kısmında bişi yoktu. Yaklaşık 4 saat sonra gördüm
Kötü bi niyetim cidden yok. Dün yapmış oldugum testte de T kısmında bi grilik oluşmuş anlamadım nedenSıkıldım yemin ederim artık canım kusura bakma
Kötü niyetinin olmadığını biliyorum korku başına vurmuş senin ve bu konularda bilinçli olmadığın için bu kadar soru soruyorsun ama hep aynı sorular ve bizden aldığın cevaplar da hep aynı olacak büyük ihtimalle canım kafanda bitir artık bu meseleyi Frikik demişsin Atta bakalimKötü bi niyetim cidden yok. Dün yapmış oldugum testte de T kısmında bi grilik oluşmuş anlamadım neden
Grilik oldu demişsin Atta bakalimKötü niyetinin olmadığını biliyorum korku başına vurmuş senin ve bu konularda bilinçli olmadığın için bu kadar soru soruyorsun ama hep aynı sorular ve bizden aldığın cevaplar da hep aynı olacak büyük ihtimalle canım kafanda bitir artık bu meseleyi Frikik demişsin Atta bakalim
Resimde belli olmuyo belli belirsizKötü bi niyetim cidden yok. Dün yapmış oldugum testte de T kısmında bi grilik oluşmuş anlamadım neden