Likapam
Paylaşımcı Melek
Tatlım hepsinin yanılma payı vardır o yüzden kanda baktırın diyolar ama sen bi tane yapmadınki artık hamile olmadığına inan
Tatlım hepsinin yanılma payı vardır o yüzden kanda baktırın diyolar ama sen bi tane yapmadınki artık hamile olmadığına inan
Ben az önce gene idrar testi yaptım oncomed marka ile. Negatif cıktı doğrudur değil miTatlım hepsinin yanılma payı vardır o yüzden kanda baktırın diyolar ama sen bi tane yapmadınki artık hamile olmadığına inan
Hayır değilim baktım uygulamadan. Gebelik değil demi
Evet bostan yere para harcayıp durmaBen az önce gene idrar testi yaptım oncomed marka ile. Negatif cıktı doğrudur değil mi
Tamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydıEvet bostan yere para harcayıp durma
@Baaaahhhaaaarrr @LikapamTamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı
Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsinTamam artık gerek yok bence de. 5-50 ml arası ölçüyomuş ama benim daha fazladır aslında hormon oranım eğer gebeysem? Gene de testte cıkar mıydı
Tatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin
10 dk sonra da negatifti ama sonradan Tnin orda buharlı pembw olmuş ama çizgi değilTatlım daha yapma yazık hem sana hem parana hamile değilsin
Zor gözüküyodu ama çizgi yoktu offf kafayı yicem @SadmiN10 dk sonra da negatifti ama sonradan Tnin orda buharlı pembw olmuş ama çizgi değil
@BaaaahhhaaaarrrZor gözüküyodu ama çizgi yoktu offf kafayı yicem @SadmiN