Söylüyoruz anlamıyor bende bari tam tersini soylimde belki anlar dedim ama onu anlamadı maalesefİhtimal filan yok senin durumunda hamile kalmak imkansız HAMİLE DEĞİLSİN
Söylüyoruz anlamıyor bende bari tam tersini soylimde belki anlar dedim ama onu anlamadı maalesefİhtimal filan yok senin durumunda hamile kalmak imkansız HAMİLE DEĞİLSİN
Bu arada bayanlar bugün sabah ezanıyla uyanıp hepinize dualar ettim yemin ederim kiİhtimal filan yok senin durumunda hamile kalmak imkansız HAMİLE DEĞİLSİN
Saol canım Allah razı olsun kabul etsin inşallah sana da zamanı gelince hayırlı eş hayırlı evlat versin gelecekte bu zamanları düşünüp öyle huzursuz olacaksın ki neden böyle şeyler yaşadım diyeceksin ama önemli olan hatanın ileri boyutta olmaması rabbim karşına hayırlı eş çıkartsın inşallah kız ben seni merak ettim şimdi nasıl biri olduğunu 🙂 🙂 kaç gündür yazioz sana 😀Bu arada bayanlar bugün sabah ezanıyla uyanıp hepinize dualar ettim yemin ederim ki
Amin Allah razı olsun canım Allah senin karsinada hayırlı birini çıkarsın mutlu bi yuva kurarsın inşallahBu arada bayanlar bugün sabah ezanıyla uyanıp hepinize dualar ettim yemin ederim ki
Bende merak ettim doğrusuSaol canım Allah razı olsun kabul etsin inşallah sana da zamanı gelince hayırlı eş hayırlı evlat versin gelecekte bu zamanları düşünüp öyle huzursuz olacaksın ki neden böyle şeyler yaşadım diyeceksin ama önemli olan hatanın ileri boyutta olmaması rabbim karşına hayırlı eş çıkartsın inşallah kız ben seni merak ettim şimdi nasıl biri olduğunu 🙂 🙂 kaç gündür yazioz sana 😀
Neyi merak edersiniz 🙂Bende merak ettim doğrusu
SeniNeyi merak edersiniz 🙂
Sorun hanımlar benim adım hülya, 27 yaşındayım
Görüntü olarak kız 😀Sorun hanımlar benim adım hülya, 27 yaşındayım
Haha burdan yollarsam gören duyan olur korkarım benGörüntü olarak kız 😀