Gebelik testi yine negatif çocuk istiyorum testi erken mi yaptım

{Umudum}

Yeni Üye
Üye
Gebelik testi yine negatif çocuk istiyorum testi erken mi yaptım
Slm arkadaşlar bu gruba yeni katıldım 1 buçuk yıldır evliyim cocuk istiyoruz doktora gidiyorum birsey yok hersey yolunda diyor eşimde gitti onada aynısını dediler yumurtlama gününü hesaplıyoruz ama yine hayal kırıklığı bu ayda 4 yumurtlama günümdü sabredemedim dün test yaptım negatif cıktı sizce ne zaman yapmalıyım
 
Selamlar Umudum,

Bebek işi artık meşakkatli bir hal aldı. Yıllardan beridir sitemize gelen yorumlardan bunu anlıyoruz. Eski türk filmlerinde oluyordu evleniyor ve 9 ay sonra bebek sahibi oluyorlardı. Bu işler gerçekten zorlaştı artık. Yani artık ha deyince bebek sahibi olamıyor insanlar malesef. Ben özellikle kadınlarımızın bebek sahibi olamamasını değişik bir senaryo ile kafamda şekillendiriyorum.

Dünya Ülkeleri Türkiye'yi Hiç Bir Yerde İstemiyor
bunu biraz açalım size isterseniz, özellikle ülkemizde bulunan verimli toprakların olduğu ortada. Hatta Türkiye, kendi kendine yeten 7 ülkeden birisidir safsatası artık tarih oldu. Kendimize asla yetmiyoruz. Verimli topraklara İsrail'den alınan tohumları ekiyoruz. Dolayısı ile yediğimiz karpuz kavun çok tüketilen salatalık biber ve özellikle domateslerin genlerinin nasıl değiştiğini bilemiyoruz. Ülkemizde bunu ölçümleyecek bir bölüm, bir kuruluş malesef yok ! Dolayısı ile Dünyanın en genç nüfusuna sahip olan ülkeyi bir yerden dizginlemek gerekiyor. Tohum işinde kesinlikle dışa bağımlı olarak yaşıyoruz. Artık varın gerisini siz düşünün.

Ben ne yapacağım nasıl besleneyim ?
Öncelikle doğal ürünler tüketmeye gayret gösterin. Özellikle domatesten bebek istediğiniz bu süreçte mutlak suretle uzak durun. Yazın çıkan bursa domateslerinden kışlık için kendinize salamura yapabilirsiniz. Onun haricinde köylü pazarlarından ve nasıl üretildiğini bildiğiniz ürünlerden tüketdebilirsiniz. Ama domatesi asla es geçmeyin. Doğurganlığa bir numaralı etken olarak gösterebiliriz. Bu arada protein tüketimine özen gösterin, bulabilirseniz deniz balığı ve soğan sarımsağı da yeterince tüketebilirsiniz.

Umarız en kısa sürede bebeğinize sahip olur ve kavuşursunuz. Bunlar şimdilik aklıma gelenler. Ayrıca sitemizden istediğiniz konuda sorular sorabilir ve cevaplar alabilirsiniz. Sizin için elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

Aramıza hoş geldiniz.

Saygılar.
 
Bu arada konunuzda asıl sorduğunuz test olayı için yapacağınız birşey yok. Bu ay da görünen o ki hamileliğiniz kesinlikle yok. Yumurtlama günlerinizden iki üç gün önce ve sonra mutlaka her günü boş geçirmemeye, özellikle dikkat edin.
 
Tşk ederim beni aydınlattıgınız için her ay psikojikmen gidiyorum midem bulanıyor başım dönüyor birseyler canım istiyor kasıklarım agrıyo bundan sonra oluruna bırakacam kısmetde varsa olur ne diyelim rabbim inşallah benim gibi bebiş isteyenlerin yüzünü güldürür ...
 
Amin İnşallah yüzünüz güler. Siz dediklerimi de kulak ardı etmeyin lütfen. Beslenme son derece önemli. Tabiki onun kadar önemli olar bir olayda psikoloji durumu. Rahat olun rahatlayın oluruna bırakın. Sevgiler...
 
Merhaba, günümüzde bir çok çift bazı nedenlerden dolayı çocuk sahibi olamıyor.Nedenli olduğu gibi nedensizde çocuk sahibi olamamak mümkün. Özellikle stresin gebe kalmada sıkıntı yarattığını söyleyelim. Bunun yanısıra yaşam şekliniz,kötü beslenme gibi etkenlerde gebe kalmada sıkıntı yaratmaktadır.Bu noktada size önerimiz düzenli ve dengeli beslenin,fazla kilonuz varsa bir uzman eşliğinde verin,stres yapmayın. Ovülasyon günlerinde birlikteliğe özen gösterin. Ovülasyon günlerini hesaplayıcı kullanmak yerine test yaparak belirleyin.Ovülasyon testlerini eczaneden temin edebilirsiniz. Gebelik testine gelince ; beklenen döngünüzde en az 3 günlük bir gecikme söz konusu olursa test yapın. Gecikme olmadan test yaparsanız hatalı sonuç alma ihtimaliniz yüksektir.
 
Geri
Üst