Gebelikte bebeğin saçları çıkarken mide bulantısı olur mu?

  • Konbuyu başlatan cicianne011
  • Başlangıç tarihi
C

cicianne011

Forum Okuru
Gebelikte bebeğin saçları çıkarken mide bulantısı olur mu?

Gebelikte bebeğin saçı ne zaman çıkar melek kadınlar kulubü gebelikte bebeğin saçı çıkarken mide bulantısı forum'da.​

Hanımlar merhaba ben 18. haftamdayım. Bu aralar aşırı mide bulantım var ayrıca ne yesem midem yanıyor. Bu neden olabilir acaba aşırı mide bulantılarım var. Sizde de oldu mu ya da benimle aynı haftada olanlar siz de yaşıyor musunuz? Ya birinden duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Gebelikte bebeğin saçları çıkarken mide bulantısı olurmuş. Gebelikte bebeğin saçı çıkarken mide bulantısı olur mu?
 
Merhaba
Bebeğinizin eğer saçları oluşuyorsa bu 17. haftalarda oluşur. Bilimsel bir gerçektir ki bebeğin saçları oluşurken annede mide bulantısı ve mide yanması oluşabilir. Bu aslında çok eskilerin söylemleri iken bilimsel olarak da incelenmiş ve doğrulanmıştır. Aynı zamanda bebeğinizin saçları ile birlikte kaç kirpikleri de oluşur ve bebeğiniz bu haftada artık cinsiyetini size belli edebilir. Aslında cinsiyeti daha önce oluşmuştur ama ultrason görüntüsünde 17-20. haftalarda kesinlik kazanacaktır. Eğer çok aşırı mide bulantısı ve mide yanması yaşıyorsanız bu haftalarda sanıyorum ki bebeğiniz çok saçlı bir bebiş olacak. Bebeklerin saçı mide bulantısı yapar bu düşünce bazılarına saçma gibi görünse de bu bilimsel açıdan doğrulanmış bir gerçek.

Peki ''anne karnındaki bebeğin cinsiyeti nasıl anlaşılır'' merak ediyorsanız hemen linke tıklayabilir konuyu inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst