Gebelikte lekelenme yaşayan varmı ?

Sevimli cadı

Daimi Üye
Üye
Gebelikte lekelenme yaşayan varmı ?
Dün geceden beri lekelenmem var. Sabahı zor ettim. Mide bulantım ve kasık ağrım beni perişan etti. Bir ara öyle bir sancı geldiki eyvah düşük yapıyorum sandım. Neyse sabah erkenden doktoruma koştum.



gebelikte lekelenme.jpg



Doktorum vajinal ultrasonla bakmak istedi ben bebeğime bir şey olur diye kabul etmedim. Sonra doktorum vajinal ultrason yapılmasının hiç bir sakıncası olmadığını söyledi. Görüntüde kesenin etrafında azcık bir kanama olduğunu bunun sıkı takip edilmesini söyledi. Düşük riskim varmış. Tekrar hcg me bakıldı yarın tekrar bakılıcak. Progestan verdi bu düşüğü engelliyomuş.


İlacı hemen eczaneden aldım yuttum daha 20 dk olmadan başım dönmeye başladı.Uyku bastı nerdeyse yere düşücektim. Tekrar doktorumu aradım bu ilaç baş dönmesi yapıyormuş normal bir durummuş. Bu ilacı aldıktan sonra en az 45 dakika dinlenmemi önerdi.İnşallah bebeğime bir şey olmaz çok endişeliyim ve korkuyorum. Arkadaşlar sizde gebelikte böyle lekelenme yaşadınızmı ? Gebelikte lekelenme düşükle sonuçlanabilirmi ? Deneyimi olanlar yorum yaparsa sevinirim.
 
Geri
Üst