Gelinliklerde Siyah Kuşak Modası

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Gelinliklerde Siyah Kuşak Modası
gelinlik, kırmızı kuşak, yerine siyah kuşak, modası, resimleri, hakkında detaylı bilgiler burada



Asırlardır süregelen gelinlikleri bağlanan kırmızı kuşak yerini siyah kuşağa bırakıyor melekler...Sunucu oyuncu Vatan Şaşmaz'ın eşi Nurşen Şaşmaz'ın öncülüğünü yaptığı gelinliklerde siyah kuşak modası gitgide artıyor...

gelinlik-76.jpg



Artık gelinliklerdeki kırmızı kuşak yerini siyahlara bırakıyor. Türkiye'de Tuba Büyüküstün ve Vatan Şaşmaz'ın eşi Nurşen Şaşmaz'ın öncülük ettiği 'gelinlikte siyah kuşak' modası Vera Wang'ın yeni koleksiyonunda da kendini gösterdi.

Yeni trendler, klasikleşmiş bazı şeyleri hayatımızdan yavaş yavaş çıkarıyor. Gelinlerin gelinliklerinin bellerine taktıkları kırmızı kuşak gibi…

Geçtiğimiz hafta Paris'te Onur Saylak ile evlenen Tuba Büyüküstün, beline bağladığı siyah kuşakla dikkatleri üstüne çekti. Önce herkes 'hamile gelin' olduğu için siyah kuşağı tercih ettiğini düşündü ancak durum hiç de öyle değildi.

Dünyaca ünlü gelinlik markası Vera Wang'in 2011 sonbahar - kış koleksiyonunda gelinliklerin çoğunun belinde siyah kuşak var.

Vera Wang, gelinlikleri klasik bir çizgiden çıkarıp deyim yerindeyse 'gotik' bir havaya sokmuş bu siyah kuşaklarla…

Siyah kuşak dışında, pudralar, pembe ve lila tonları da çok moda.

Vatan Şaşmaz'ın eşi Nurşen Şaşmaz, Merve Kotil, Gökhan Özen'in eşi Selen Sevigen de bu modaya uyan diğer ünlü gelinler arasında.

 
one öyle yaa :hıh: kırmızı kuşağın bir anlamı vardı siyah kuşak neyi ifade ediyormuş:hıh: sihay kuşak kareteciler gibi hiçde hoş olmamış bence :hıh:
 
Geri
Üst