Genç kızlar için mezuniyet saçları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Genç kızlar için mezuniyet saçları
Hayatınızın dönüm noktası olan mezuniyet günü yakın bir zaman da birçok kişi tarafından kutlanacak. Yıllardır aynı sınıfta okuduğunuz arkadaşlarınız ve birlikte olduğunuz öğretmenlerinden ayrılıp yeni bir hayata başlamak için adım atacaksınız.

Bayanlar bilindiği üzere özel gün ve gecelere erkeklere göre çok daha detaylı bir şekil de hazırlanırlar. Tepeden tırnağa bir şıklık için bazen aylar öncesinden itibaren abiye elbise modelleri, takı aksesuar, saç modelleri ve makyaj gibi ayrıntıları ince eleyip sık dokuyarak karar verirler.

Özel günler de tercih edilen ve konsepte uygun olan abiye modelleri ile kombin sağlayacak saç modelleri , doğru bir şekil de uygulandığı zaman kıyafeti ve makyajı tamamlayan önemli bir detaydır. Bayanlar için özel günler de uygulanacak saç modeli bazen büyük kararsızlıklar yaşatabilir. Böylesi özel bir gün mezuniyet gecesi ise bu kararsızlık eminim ki daha çok artacaktır. Sizlere yardımcı olmak için genç kızlara en uygun mezuniyet saç modelleri ile ilgili görsel örnekleri bu konumuz da paylaşarak işinizi kolaylaştırıyoruz.

Yaşınıza uygun abartısız bir saç modeli seçmeniz isabetli olacaktır. Günümüz de genç kızlar genellikle maşa ile uygulanan saç modellerini daha çok tercih ediyor. Çok abartılı olmadan şık bir topuz modeli de seçebilirsiniz. Dağınık topuz modelleri, örgülü topuz modelleri, yan topuz modellerini örnek olarak sayabiliriz. Bunun yanın da günlük hayatta da oldukça sık tercih edilen at kuyruğu modelleri de tercih edebilirsiniz. At kuyruğu basit kaçar diye sakın düşünmeyin ustaca uygulanan şık bir at kuyruğu özel günler de son yıllar da çok fazla tercih edildiği gibi ünlülerin de katıldıkları davetler de uyguladıkları bir saç modelidir. Ünlülerin at kuyruğu modelleri konumuzu inceleyebilirsiniz.

2b74c964cde779a14f3903355918dfb3.JPG
2015-mezuniyet-sac-modelleri (6).JPG
2015-mezuniyet-sac-modelleri-en-trend-sac-modelleri-mns-mkl-mnk.JPG
2019-Yeni-Topuz-Modelleri.JPG
buyuleyici-mezuniyet-sac-modelleri.JPG
Dalgalı-Saç-Modeli.JPG
dekolte-saclar1.JPG
mezuniyet-balo-sac-ornegi.JPG
Mezuniyet-Balosu-2012-Sac-Modelleri-Makyaj-22.JPG
mezuniyet-sac-modeli.JPG
nicole-rachel.JPG
yarım-toplanmış-saç-1000.JPG
 
bende genç kızların abartılı bir saç modeli yapmamaları taraftarıyım özellikle uzun saçlı kızlara düz bir fön yada maşalı v edalgalı saç modelleri çok yakışıyor zaten mezuniyet gününde seçecekleri kıyafetler şık olacak bide kuş yuvası gibi bir saç yaptırmalarına gerek yok dediğim gibi fön yada maşayla şekil verilebilir modeller genç kızlara oldukça uygun
 
Bir saç modeli nasılda ifadeyi değştiriyor . Bende genç kızların abartılı modellerden uzak durması taraftarıyım .Sadelik her zaman tazeliği ön plana çıkarıyor.Çok hoş modeller paylaşım için teşekkürler adminim .
 
Geri
Üst