Geniş Su Dalgası Nasıl Yapılır ? Örnek Resimler..

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Geniş Su Dalgası Nasıl Yapılır ? Örnek Resimler..
Bu konu geniş su dalgası nasıl yapılır hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, birkaç yıldır moda olan doğal dalgalı saçlar 2013 yılında da yerini koruyacak. Saçları düz olanlar ise yine ellerinden maşayı düşüremeyecek. Yalnız maşayla yapılan dalgalar mutlaka iyice dağıtılacak ve doğalmış görünüşü verilecek. Dalganın doğal olabilmesi için dalgalar geniş tutulacak. Biz de bu sayfamızda saçları düz olan meleklerimiz ve sayın misafirlerimiz için doğal geniş su dalgası nasıl yapılır anlatacağız ve örnek resimleri galerimizden inceleyeceğiz..



genis_su_dalgasi-318.jpg



Ne kadar geniş dalga istiyor isek, maşamızın ya da presimizin boyutu o kadar geniş olmalıdır. Saçlar tamamen kuru olmalı, nemli ya da ıslak saçlarla çalışmak kesinlikle mümkün olmayacaktır. Bu materyaller saçımızı kurutmayacağı için nemden dolayı saç düşer ve yapılan işlem boşa çıkar.


Presimizi yaparken saçı ilk önce sıkıştırıyoruz ve presimizi yavaş yavaş çevirerek saçlarımızı içe doğru alıyoruz. Bu işlem sırasında presimizi aynı yönde ve hafif aşağı doğru kaydırarak sarıyoruz. Bıraktıktan sonra yeni bir bukle çıkıp daha sonra bu bukleyi açtığımızda daha yeni dalgalar ve bununla birlikte su dalgaları elde etmiş oluruz.


Su dalgasını presten çıkarttıktan sonra kalıcı olmasını istediğimizde; pensimizi dalganın ortasına takıp biraz çevirerek dibe doğru pensimizle tutturmak gerekir. Burada bir ayrıntı daha veriyorum, uçları çok fazla almamıza gerek yok çünkü bu sefer dalganın eşitliği bozulabilir. Saçımızdaki su dalgalarında düşme daha çok diplerde yaşandığı için, dipleri pensle tutturarak soğumaya bırakmamız gerekir. Açıldığında daha homojen ve daha özgün bir dalga elde etmiş oluruz.




 
Geri
Üst