sehr_i sukut Aktif Üye Üye 15 Ocak 2008 #1 gerceklesır ınsallah hayaller...hayallerr.... kım hayal kurmaz kı kım hayalsız yasar.ınsanların en buyuk zevklerınden bırı bence hayal kurmak neyse uatmadan hayal lısteme gecıyorum:d 1.saglıklııı guzell hayırlı bı evladımın olması 2.evlılıgımın daım mutlu ve huzurlu olmas 3.hayatımdakı butun ınsanların saglıklı neselı bı omur gecırmelerı 4.buyuk ıkramıyeyı kazanmak 5.super bı bmw mın olmasıııı 6.superrr bı evımın olmasıııı🙁kendıme aıt) 7.kocamınnn adam olmasııı romantık olmasıı 8.evladımın okuup bı meslek sahıbı olup mutlu huzurlu saglıklı bı hayat yasaması 9.mm dekı butunnnn ablalarrrrın ve kardeslerrrrın canlarrrın mutlu saglıklı huzurlu ve bol bolll paracıklı bı omurlerı olması🙂🙂🙂🙂:9:
hayaller...hayallerr.... kım hayal kurmaz kı kım hayalsız yasar.ınsanların en buyuk zevklerınden bırı bence hayal kurmak neyse uatmadan hayal lısteme gecıyorum:d 1.saglıklııı guzell hayırlı bı evladımın olması 2.evlılıgımın daım mutlu ve huzurlu olmas 3.hayatımdakı butun ınsanların saglıklı neselı bı omur gecırmelerı 4.buyuk ıkramıyeyı kazanmak 5.super bı bmw mın olmasıııı 6.superrr bı evımın olmasıııı🙁kendıme aıt) 7.kocamınnn adam olmasııı romantık olmasıı 8.evladımın okuup bı meslek sahıbı olup mutlu huzurlu saglıklı bı hayat yasaması 9.mm dekı butunnnn ablalarrrrın ve kardeslerrrrın canlarrrın mutlu saglıklı huzurlu ve bol bolll paracıklı bı omurlerı olması🙂🙂🙂🙂:9:
Bilge Gökçen Yeni Üye Üye 3 Şubat 2008 #2 Ce: gerceklesır ınsallah Canım benim, güzel hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle, herşey gönlüne göre olsun 🙂
Ce: gerceklesır ınsallah Canım benim, güzel hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle, herşey gönlüne göre olsun 🙂
mislinay Yeni Üye Üye 4 Şubat 2008 #4 Ce: gerceklesır ınsallah Allah gönlündeki tüm muradı versin inşallah canım
M Misafir Forum Okuru 6 Şubat 2008 #5 Ce: gerceklesır ınsallah diyarcım inş tüm hayallerin gerçekleşir 🙂M.M için bulunduğun güzel temennilerinden dolayı tşkler 🙂
Ce: gerceklesır ınsallah diyarcım inş tüm hayallerin gerçekleşir 🙂M.M için bulunduğun güzel temennilerinden dolayı tşkler 🙂
TÜLSÜ35 Yeni Üye Üye 11 Mart 2008 #6 Ce: gerceklesır ınsallah umarım rabbim bu istedigin tüm güzellikleri sana versin canım
esena Aktif Üye Üye 11 Mart 2008 #7 Ce: gerceklesır ınsallah allahım o güzel yüreğine göre versin canım seni çok seviyom hayallerinde senin kadar güzel
Ce: gerceklesır ınsallah allahım o güzel yüreğine göre versin canım seni çok seviyom hayallerinde senin kadar güzel
*jellibon* Daimi Üye Üye 10 Nisan 2008 #8 Ce: gerceklesır ınsallah canım allahsenin tüm dileklerini kabul etsin güzelim altın kalbin gibi altın bir ömür geçirirsin canım
Ce: gerceklesır ınsallah canım allahsenin tüm dileklerini kabul etsin güzelim altın kalbin gibi altın bir ömür geçirirsin canım
sule Yeni Üye Üye 10 Nisan 2008 #9 Ce: gerceklesır ınsallah Hepinizin Hepimizin Hayalleri Hayal Olmaktan Cikarda Gercege Doner Iyisallah...
Ce: gerceklesır ınsallah Hepinizin Hepimizin Hayalleri Hayal Olmaktan Cikarda Gercege Doner Iyisallah...