2008 Aslan Burcu Yıllık Yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
2008 Aslan Burcu Yıllık Yorumu
2008 yılı Siz Aslanlar için, Ocak 2009 yılına kadar oğlak burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter, öncelikle geleceğinizi iş anlamında hedeflendirmeyi ve bir amaç etrafında hareket etmeyi başarmak durumundasınız. Kendinizi geliştirmek açısından da etkili olacak bu süreçte, hem kendinize olan inancınızı güçlü tutmayı, hem de eksik noktalarınızın farkında olarak, abartıya kesinlikle kaçmadan sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmeyi ilkeniz haline getirmelisiniz. Detaylı işlerin yoğunlaştığı ve kariyerinizle ilgili alanlarda birlikte çalıştığınız kişilerle olan iş ilişkinizin önemli hale geleceği bu dönemde, başkalarına hizmet amaçlı(sağlık,bakım, veterinerlik, yöneticilik,eğitim, din, felsefe, doktorluk, seyahat, turizm, temizlik hizmetleri, yabancı dil, yayıncılık, medya sektörü) mesleki alanlarda faaliyetlerde bulunabilirsiniz.

Satürn gezegeni 2008 yılında, kişisel değerler, maddi ve manevi kaynaklarınız, mallarınız, yetenekleriniz, fiziksel ihtiyaçlarınız kısaca finansal güvenliğiniz konularında eğitici olmak adına dersler vererek, engellerle karşılaştırarak ve zorluklar vererek sabırlı olmanız için baskıda bulunacaktır. Sizler bu süreçte mantıklı bir düzen içinde, çaba sarfederek, dikkat göstererek, sabırla görevlerinizi yerine getirmeniz lazımdır. Hatalarınızı görmeniz, kendi yeteneklerinizi ortaya çıkarmak için çaba sarfetmeniz çok önemlidir. Pratik çözümler bulmak ve ekmeğinizi kazanmak için öncelikle kendinize güven duymalı ve cesur davranmalısınız. Parasal konularda harcamalarınızı kontrol altına almanız ve elinize geçen finansal geliri ise gerekli yatırımlarda kullanmaya özen göstermeniz faydalı olacaktır.

Uranüs gezegeni ise tüm yıl boyunca kendi kazanımlarınız dışındaki gelirler, cinselliğiniz, sigorta, vergi, hukuk konularındaki davalarınız(nafaka,miras), eşinizden elde ettiğiniz paralar, banka borçları, vergi ödemeleriniz ve yine eş dolayısıyla yaşanan maddi sıkıntılar anlamında 2003 yılından beri çarpıcı gelişmeler yaşatmakta olabilir. Bu etkinlik bu yıl içinde de devam edeceğinden daha dikkatli hareket etmeye ve öncelikle kendinizi geliştirmeye, yenileştirmeye ve kaynaklarınızı dikkatle kullanmaya devam etmenizi öneriyorum.

Neptün gezegeninin değişkenlik veren ve bağımlılık yaratan enerjisi altında birdenbire aşık olma, hemen ilişkiye girme ve evlilik konusunda çabucak karar vererek hayal kırıklığı yaşamanıza sebep olan enerjisi altında birlikte olduğunuz insanı daha iyi gözlemlemeli, mantıklı kararlar almalı ve her şeyden önce çok iyi tanımadan ciddi bir adım atmamalısınız.

Aşk ve İlişkiler

31 Aralık 2007-24 Ocak 2008 tarihi aşk açısından etkili gözükmekte. Sevilmek, değer görmek, kısa süreli maceralar yaşamaktan hoşlanabilirsiniz. İlişkisi olanlar ise partnerleriyle her türlü paylaşımda olmaktan zevk alabilirler.

17 Şubat-13 Mart arası ilişkinizde karşılıklı olarak dengeyi sağlamak adına dikkatli olmalısınız. İlişkisi olmayanlar için sıradışı bir kişinin yaşamınıza girmesi anlamı taşıyabilir. Bu ilişki arkadaşlık ilişkisiyle başlayabilir.

4 Mart-9 Mayıs tarihleri arasında gizlilik içinde hareket etmek ihtiyacınız yüksek olabilir. Gizli saklı ilişkiler veya şu an yaşadığınız ilişkiyle alakalı hareketlenmeler, kimi zaman agresif bir şekilde tutum göstermeler, kimi zamansa verdiğiniz kararları uygulamaktan vazgeçmeler gibi etkiler yaşanabilir.

12 Temmuz-6 Ağustos arası dönem her türlü yönden kendinizi olumlu bir şekilde ifade etmenizi ve ilişkiler kurmanızı destekleyici görünmekte.

30 Ağustos-24 Eylül tarihleri yakın çevrenizle olan ilişkiler, yazışmalar, yolculuklar yoluyla iletişimde bulunmanız açısından destekleyici olacaktır. Kimileriniz bu süreçte evlenmeyi ve bir yuva kurmayı düşünebileceği etkiler altındadır.

18 Ekim-12 Kasım aşk açısından son derece olumlu, yeni tanışmalar açısından destekleyici olacaktır. Macera tutkunuz yükselebilir ve kendinizi aşkla ifade etmekten hoşlanabilirsiniz. Hayatın keyifli yanlarının tadına varmak ve eğlenmek açısından etkili bir dönem olacaktır.

16 Kasım-27 Aralık tarihlerinde ise yine oldukça hızlı, isteklerinizin mutlak kabulünden yana ve hızlı yaşanan aşklar açısından oldukça etkili bir dönem olarak gözükmekte.

Olumlu İlişkiler : Terazi, Yay, İkizler burçları

Zorlu İlişkiler : Akrep, Boğa, Kova

Parasal Konular

13 Mart-6 Nisan başkaları kaynaklı gelirler konusunda gelişmeler yaşanabilir. Kurduğunuz güçlü ilişkiler sizi maddi anlamda destekleyici olabilir.

1 Temmuz- 30 Ağustos iş hayatınızla ilgili konularda kuracağınız yakın ilişkiler maddi anlamda sizi destekleyici olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir şekilde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Parasal konularda etkin olmak ve kendinizi ifade ederek girişimde bulunmanız açısından destekleyicidir. Çalışma hayatınızda düzen ve disipline önem vermeniz halinde olumlu sonuçlar yaşayabilirsiniz.

İş ve Kariyer

30 Nisan-25 Mayıs dönemi kariyeriniz açısından olumlu titreşimler ve otorite konumundaki kişilerle maddi anlamda görüşmeler, iş değişikliği, statünüzle ilgili değişimler göze çarpabilir.

25 Mayıs-18 Haziran ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak iletişimler, görüşmeler ve hareketlilik söz konusu olacaktır. Olumlu etkiler mevcut.

Sağlık

24 Ocak-17 Şubat ve 12 Kasım-8 Aralık tarihlerinde otoritelerle olan ilişkinize lütfen dikkat ediniz. Sorumluluklarınız nedeniyle kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Çocuk sahibi olmayı düşünen bayan Aslanlar biraz sıkıntılı bir dönem geçirebilirler, kimileri ise rutin sağlık problemleri yaşayabilirler. Doktor kontrolünüzü yaptırmayı ihmal etmeyiniz. Aşk açısından renkli bir dönem olması dolayısıyla kendinize dikkat etmeyebilir, beslenmenize özen göstermeyebilirsiniz. Dikkatli hareket etmekte fayda var.

2008 yılının Siz Aslanlar için, yüreğinizin içindeki tüm arzuların gerçekleşmesini diler, güven dolu, huzurlu, mutlu ve sağlıklı günler temenni ederim.

Kaynak : Mynet Astroloji Danışmanı İremSU
 
Ce: 2008 Aslan Burcu Yıllık Yorumu

aslandg7.gif


Yükselen burçlarına göre Aslan ve 2008

Yükselen Koç 2008 kariyeriniz açısından büyük değişiklikler getirecektir. Sosyal statünüzde yükselme ve daha fazla tanınma mümkün olabilir. Bu yönde çok fazla çalışacak ve çaba sarfedebilirsiniz. 1 Temmuz – 19 Ağustos tarihleri arasında iş ortamındaki değişikliklere ve sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz.
Yükselen Boğa Bu yıl hayat görüşünüzü ve inançlarınızı değişime uğratacak pek ço konu ile karşılabilirsiniz. Ufuklarınızı genişletebileceğiniz, çok şey öğrenebileceğiniz bir yıldasınız. Yabancılarla ilişkiler, yolculuklar ya da eğitsel konular hayat yönünüzü etkileyebilir. 4 Ekim – 16 Kasım arasında ilişkilere daha fazla özen göstermelisiniz.
Yükselen İkizler 2008 eve ve yerleşime ait kritik kararlar ve değişiklikler getirebilir. Ana odak noktanız hayatınıza yeni bir temel atmak yönünde olacak. Ailevi konular üzerinde durma gereği var. Başkalarının kaynaklarından daha fazla yararlanabilirsiniz. Eşinizin ya da ortağınızın maddi konuları sizi de ilgilendirebilir.
Yükselen Yengeç Bu yıl ikili ilişkilerinize, evlilik hayatınıza ve ortaklıklara geri dönüşü olmayan değişimler getirmekte. Bu nedenle kişiliğinizi daha iyi ortaya koymaya bakmalısınız. Denge içinde kalma gereği var. Eğitim hayatında daha ciddi adımlar söz konusu olabilir. Kardeşlerle, yakın çevrenizle ilişkilerde daha düzenli olmanız gerekebilir.
Yükselen Aslan Bu yıl iş ortamınızla ilgili konulara önemli farklılıklar getirmekte. Kendinizi işe çok daha fazla vermek zorundasınız. Daha etkin ve düzenli olmak için çaba sarfedeceksiniz. Parasal alanda ciddi olmak durumundasınız. 9 Mayıs – 1 Temmuz arasında kişisel girişimler dikkat çekecek.
Yükselen Başak Yükselen burcunuzdaki Satürn sizi ciddiyete ve sorumluluklara davet etmekte. Kişiliğinizle ilgili konuları önemseyeceksiniz. Bu durum beraberliklerinize ve evliliğinize de yansıyabilir. Çocuklarla ilgili konularda yapıcı gelişmeler elde edebilirsiniz. 1 Temmuz – 19 Ağustos arasında sağlığınıza önem vermelisiniz.
Yükselen Terazi Kariyer açısından 2008 bazı arayışları ve bu yönde beklemeleri getirmekte. Çok isteseniz dahi bazı endişeler içinde olabilirsiniz. Bu yıl ev ve yerleşime ait konularda büyük değişiklikler getirmekte. Ev ya da ülke bile değiştirebilirsiniz. Eve ait alanda büyük bir yenilenme, bitiş ve başlangıçlar dikkat çekmekte.
Yükselen Akrep Bu yıl grup çalışmaları ve sosyal alanda önemli yenilikler getirebilir. İş içinde olsa daha fazla dışa dönebilir, sosyal faaliyetler içinde olabilirsiniz. Eğitim, kısa yolculuklar ve hareket sizi fazlasıyla canlı kılacak. 4 Ekim – 16 Kasım tarihleri arasında kişisel girişimlerinizle daha fazla dikkat çekebilirsiniz.
Yükselen Yay Bu yıl kariyerinize ilişkin konularda daha önlemci ve dikkatli olmaya çalışmalısınız. Bu alanda şartlar değişmekte ve daha fazla sorumluluk içindesiniz. İş hayatında geleceğinizi daha ciddi düşünebilirsiniz. Parasal alanda daha fazla çaba sarfedeceksiniz. 16 Kasım – 27 Aralık döneminde yeni adımlar olabilir.
Yükselen Oğlak Bu yıl Jüpiter’in yükselen burcunuza geçmesi ile birlikte kişisel planda ilerlemeler ve fırsatlar doğacaktır. Bu fırsatlar iş hayatında çok işinize yarayabilir. Kendinizi daha güçlü ifade edebileceğiniz, önemli başlangıçlar yapabileceğiniz bir yıldasınız. Kişiliğinizin güçlü yanlarını ve hırsınızı ortaya koyacaksınız.
Yükselen Kova Bu yıl ruhsal alanda gelişme konusunda önemli fırsatlar var. Kendinize daha çok yönelebilir ve gelecek için yeni planlar yapabilirsiniz. 2008’de parasal alanda, özellikle ortaklaşa konularda daha fazla sorumluluk ortaya çıkabilir. Eşinizin ya da ortağınızın maddi durumu ya da mirasa ilişkin konular üzerinde ciddi biçimde durabilirsiniz.
Yükselen Balık Bu yıl kariyeriniz açısından daha olumlu fırsatlar getirmekte. Yükselme imkanları da söz konusu. Grup çalışmaları ve işe yönelik girişimlerde başkalarından destek görebileceksiniz. Ancak bire bir ilişkiler ve evlilik hayatınızda biraz daha gerçekçi ve ciddi olmaya bakmalısınız.
 
Geri
Üst