Gerçekmisin yoksa Sahtemi

kar_tanesi

Yeni Üye
Üye
Gerçekmisin yoksa Sahtemi
Geçen yazdı arkadaşımla alışverişe çıkmıştık birlikte daha annemler olmadan ilk çarşıya çıkış iznimi almıştım :D:D Neyse gezdik dolandık yeni bir elbise alımıştım onu magazada giydim çıkarmak istemedim onunla çıktım dışarıya,sonra bayağı yorulmuştuk bir kafeye oturduk biraz daha sonra kafenin sağ tarafında bir kaç erkek gurubu vardı onlar bize bakıyorlarmış.Neyse aldırmazlıktan geldik falan biz otururken onlar kalktı önümüze geldiler birisi bana sen "sen gerçekmisin yoksa sahtemisin "dedi ne dediğini anlamaz nbir şekilde arkadaşıma bakarken gül gül çekinme dedi ben yine tuhaf oldum.Tabi annemede anlatamadım bu durumu ve halada ne anlama geldiğini bilmiyorum sizce aradaşlar ne demek bu.???
 
yhani büyük ihtimalle seni cok begenmiş ve hoşuna gitmişsin. karşısına snein gibi bir kız daha önce cıkmamış. ve karşısına senin gibi yhani sen cıktıgın için şaşırmış ve sen gercekmsin yoqsa sahtemi yhani gördüğüm gercekmi yoqsa rüüyadamyıım dmeiş cnm
:D:D:D:D
 
YADA :D

seni yapmacik bulmus olabilir :) yani kiz arkin ile gülüp oynadigsaniz, belki o bakimdan yapmacik, simarik bulmustur.. :)
ki buna pek olanak vermiyorum.. :)

ama diger arkadaslarin dedigi gibi, olmustur sanirim :)
seni begendiginden öyle demistir :)

ee masallah güzel bi kizsin canim :):)
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst