Gergedan boynuzu neyden oluşmuştur

büşra.shid

Yeni Üye
Üye
Gergedan boynuzu neyden oluşmuştur
gergedan boynuzu gergedan boynuzu neyden oluşur gergedan boynuzu hakkında bilgiler merak edilenler hepsi burada melekler
Gergedan deyince akıllarda oluşan tablo bellidir.İri yarı hantal bir hayvan.Boynuzunu ya da herhangi bir uzvunu düşündüğünüzde de tabiri caizse sert malzemeler gelir heralde akıllarımıza ammaaa işler böyle değil melekler.Bakın bakalım neyden oluşuyormuş bizim gergedancıkların boynuzu :)

gergedan-boynuzu,2,con-25c.jpg


Bir gergedan hakkında en lüzumsuz bilgiye geldi sıra. Toplumumuzda gergedan hakkında birçok deyim, terim ve argo sözcük bulunur. Fakat biliyor muydunuz, gergedanın boynuzu, vücudunda bulunan tüylerden meydana geliyor?
Birbirlerine sıkı sıkıya bağlı bu tüyler, gergedanın o sert boynuzunu oluşturuyor. İşte gergedan hakkında toplumumuza bir malzeme daha!

Gergedanlardan hint gergedanı hakkında duymuşsunuzdur belki bir şeyler meleklerim.Afrodizyak ve iyileştirici etkisi hakkında söylenenler var halk arasında.Bu tosuncuk hayvanı iyileştirmeye yönelik çabalar katkı sağlayabilme olasılığı ve o masum boynuzu :D beni antipatimlerden kurtardı gergedanlara karşı desem yalan olmaz sanki.Sosyal mesajla yorumumu sonlandırıyorum.Hayvanları koruyalım,korumayanları uyaralım :)
 
Geri
Üst