Giriş katta oturuyorum asansör parası vermek istemiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mağdurum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Mağdurum

Forum Okuru
Giriş katta oturuyorum asansör parası vermek istemiyorum

1. Katta oturanlar asansör parası öder mi melek kadınlar kulübü giriş kat asansör parası öder mi forumda.​

Arkadaşlar yeni bir eve taşındım hem de kiracı olarak ve giriş kattayim. Asansör kullanmadığım halde benden asansör ücreti istemiyor bu doğru mu sizce. Eğer ısrar ederlerse mahkeme ile halletmeye düşünüyorum bu konuyu sizler ne düşünüyorsunuz? 1. Katta oturanlar asansör parası öder mi? Bu hiç hakka sığar mı kullanmiyorum yahu bundan ötesi var mı?

Merhabalar
Bu konuda size katılıyorum. Giriş katında oturup asansör parası ödemek hakkaniyete uygun düşmez yani kesinlikle size katılıyorum bu konuda. 1. Katta oturanlar asansör parası öder mi derseniz bence odememeleri gerekiyor. Ama işte bazı yönetim planında zemin katta giriş katta oturanlar asansör giderlerine katılmak zorundadır diye madde belirlenmiştir bence ödememeleri gerekir ama sitenin veya apartmanın yönetim kurallarına göre bu para zemin kat ve giriş katlarında oturanlardan da alınmaktadır her ne kadar bana göre yanlış olsa da. Keşke girerken kuralları sorsaydınız yani giriş katta oturacaksınız bu tür önemli ödeme kurallarını sormanız gerekiyor. "Kat mülkiyeti" ile ilgili maddeler aşağıdaki linkte verilmiştir dilersiniz inceleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Biz de bugüne kadar tüm evleri birinci kattan aldık ödüyoruz vallahi ha zoruma gidiyor mu valla gidiyor asansör kullanmıyorum parasını mis gibi ödüyorum :D:D

Geri