Giyim odasında nasıl bir dekorasyon tercih edilmelidir?

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Giyim odasında nasıl bir dekorasyon tercih edilmelidir?
Giyim odaları her evde bulunan odalardan değildir. Kimileri için fazla oda bulundurulması gereken bu oda dekorasyonunda büyük evi olanlar bu tarz bir odaya evlerinde yer açarlar. Dubleks ya da oda sayısı fazla olanların tercihi ile dekore edilecek olan bu odalar kısa zamanda yetişmemiz gereken yerlerde adeta yardımcılarımız olabilmektedirler. Meleklermekanı takipçileri olarak sizlere bu yazımda giyim odası nasıl olmalı,gardırop modeli nasıl seçilmeli, giyim odasında ne gibi noktalara dikkat etmeliyiz ki istediğimiz şekilde bu odadan faydalanabilelim.
5c7de4d6548c5044fdabff6915546389.jpg

Üstteki resime dikkat ettiğimiz zaman düzenliliğin giyim odasının olmazsa olmaz olduğu kriterini yerine getirmek için elimizden geleni yaparak işe koyulabiliriz. Giyim odasında düzenlilik olmazsa acele yetişilecek bir yere hazırlanırken elimiz ayağımız birbirine karışabilir. Giyim odasında her giyim unsurunu yerleştirecek tarzda açık ya da kapalı dolap bulundurulması koşulunu aklımızdan çıkarmamalıyız. Ayakkabı, şapka, gömlek, takım elbise, abiye kıyafet, etek, elbise ya da spor tarz tüm eşyalarımız ayrı ayrı bölmelerde giyim türüne göre konulduğu taktirde gideceğimiz yere göre giyinmek oldukça pratikleşebilecektir. Resimde de göreceğiniz üzere ceket, çanta, pardösü,….vb. giyim ürünleri farklı dolap içlerinde kıyafet ölçüsüne göre dizilerek işinizi pratikleştirmek adına sizleri bekliyor.
Giysi-odasi-12.jpg


tarz-fotograflari.jpg

Dar bir giyim odanız varsa üsteki resimdeki gibi bir seçimde bulunabilirsiniz. Giyim eşyalarınızı pratik bir şekilde yerleştirebileceğimiz çekmeceli bölmelere yer açarak tüm giyim ürünlerinizi farklı yerlerde saklayabilirsiniz. Askılıklı açık bir gardırop da işinizi görebilir. Çantalar, tişört ya da badiler, ince ceketler katlanarak katlanabilir kıyafet bölmesine yerleştirilerek sizlerin giyim tarzınızdaki yere yönelerek pratik hazırlanmanıza destek olabilir. Genel manada modern ev dekoru için tercih edilen bu oda görünümleri artık küçük evlerde dar olsa da uygulanabilir konuma gelmektedir.
luks-giyinme-odasi.jpg

Geniş evlere şıklık katan bir görünüm olarak bulduğum üstteki resimdeki görünüme de bayılacaksınız. Tarz olarak birçok kişinin bu odada hazırlanmaktan keyif alacağı bu oda görünümü bence her ayrıntısı ile planlanmış bir dolap tasarımı ve oturma alan zenginliği ile karşımızda duruyor. Büyük bir ev alsam ya da evim olsa bende bu tarz bir dekoratiflik yakalamaktan kendimi alıkoyamam sanırım.
 
Geri
Üst