göbek cektirmeyle hamile kalan varmi

Y

yektaviyan

Forum Okuru
göbek cektirmeyle hamile kalan varmi
Arkadaşlar merabalar..20 aylık evliyim bende gitmedigim doktor kalmadı.tüm testler normal hiç bir sorun yok dedi doktor 4 aydır klomen ve folik asit takviyesi ile sürekli doktor kontrolünde ilerliyoruz.bu hafta bi koca kari ya gittim göbegin yerinde atmıyor düşmüş onu yerlestircem dedi yaptı.biraz ağrılı oldu.hiç bir iş yapma yat dinlen ağır falan kaldırma dedi.

Ama benim kafama bisey takildi bu göbek kaldirildiktan sonra ne zamann ilişki öneriliyor çekindim soramamistim bilen var mi?
 
Ya genelde doktorlar böyle kulaktan dolma ya daa bilimsem olarak kanıtlanmamış şeylere güler geçerler. Biraz bekleyin sitemizde bu dediğiniz göbek çektirmeyi yapan kişiler var ise yazacaklardır.

Saygılar.
 
Göbek kaldırıpta hamile kalanı çok duydum. Genelde bu işlem mensliyken yapılıyor 3 gün üst üste .Daha sonra yumurtlama döneminde birliktelik oluyor.Birliktelikten sonra size tavsiye edildiği gibi ağır kaldırıp çekmiyceksiniz.Koca karı tedavisi olarak bilinsede bir doktorun bununla ilgili tedavi yaptığını okumuştum. İnşallah sizde de işe yarar.
 
Geri
Üst