Göbek yağı nasıl eritilir ?

Uzman SühaN

Administrator
Göbek yağı nasıl eritilir ?
Şüphesiz, göbek yağı estetik açıdan kaygı oluşturuyor ve bunun yanında benliği de zedeliyor. Bir çoğumuz göbek ve çevresindeki yağlanmadan müzdaribiz. Vücudun geneli orantılı ama göbek kısmı yağlı olabiliyor. Göbek çevresindeki yağlanmadan kurtulmanın aslında bir sırrı yok. Dengeli beslenme; tutarlı egzersizler; ve düzenli, kaliteli bir uyku yağlanmanın önüne geçebilir. Sadece diyetin göbek yağını yakacağını düşünürseniz yanılırsınız. Gerçekten kilo vermek istiyorsanız, karın yağını hedeflemek ve azaltmak için günlük rutininize bir saatlik bir egzersiz eklemeniz gerekir. Bu makale ; göbek nasıl eritilir,göbek yağı , göbek yağı eritme egzersizleri, göbek yağı eritme diyeti, göbek yağı eritme kürleri,göbek yağı eritme hareketleri , 2 haftada göbek eritme gibi etiketler hakkında bilgiler vermektedir.





göbek yağı eritme.jpg






Göbek yağları aslında sağlığınız için çok tehlikeli olabilir, diyabet, kalp hastalığı, uyku apnesi ve hatta bazı kanserler gibi sağlık sorunlarına neden olabilir. Artı rahatsız ve benlik saygısını azaltabilir. Göbek yağı kaybetme tüm sağlık yönleri ile birlikte, kozmetik yönü de var. Düz bir göbeğinizin olması, özgüveninizi artıracaktır. Kilo kaybı söz konusu olduğunda, diyetiniz egzersiz yapmaktan daha önemlidir ... Ve karın bölgesindeki kilo kaybı için egzersiz oldukça önemlidir, bu yüzden çok şey ifade eder!


Göbek yağını eriten yiyecekler



Biber- yağ kaybını artırır , C vitamini açısından zengindir size ayrıca sağlıklı bir metabolizma sağlar.

Protein- kilo kontrolü için son derece önemli bir besindir. Protein ayrıca metabolik hızınızı artırır ve kilo kaybı sırasında kas kütlesini korumanıza yardımcı olur

Trans yağlar - Trans yağ içeren gıdalardan kaçının

Şeker - fazla tüketildiğinde çeşitli kronik hastalıklara bağlı olan fruktoz içerir .


Aerobik Egzersiz- kardiyo sağlığınızı iyileştirmek ve kalori yakmak için etkili bir yoldur .


Karbonhidratı Kesin- Karbonhidrat alımını azaltmak, karın yağları dahil olmak üzere yağ kaybetmek için çok yararlı olabilir.


Badem- mükemmel bir protein kaynağıdır, ancak aynı zamanda önemli yağ yakma gücüne de sahip olabilirler. Badem sağlıklı tekli doymamış yağlar, omega-3 yağ asitleri, lif ve protein bakımından yüksektir.


Yağlı balıklar- Vücuttaki yağları yakmak için yağlı yiyecekler yemeye biraz tuhaf gelebilir, ama hepsi yediğiniz yağ türlerine bağlıdır. Somon, uskumru, ton balığı, hamsi veya sardalya gibi yağlı balıklar, omega-3 yağ asitleri açısından zengindir. Özellikle, bu balıklar, mükemmel yağ yakma güçlerine sahip iki tip omega-3 yağ asidi içerir.


Elma sikesi - Elma sirkesinin birçok etkileyici faydalarından biri , karın yağını gidermesidir. Bir su bardağı suya bir tatlı kaşığı elma sirkesi ve bal ilave edin. Karışımı düzenli olarak tüketin.


Su - Bunun sıkıcı olduğunu biliyorum ama işe yarıyor. insan vücudunun yüzde 60 ı sudur.su, sadece kilo kaybına değil genel sağlık içinde önemlidir. Yeteri kadar su tükettiğinizden emin olun.


Avokado - yağın enerjiye dönüşme hızını artırmaya yardımcı olur, böylece metabolizmanızı hızlandırır. Ayrıca hem erkeklerde hem de kadınlarda kilo kaybına yardımcı olan bazı hormonları artırmaya yardımcı olurlar.


Greyfurt - Bazı fitness uzmanlarına göre, günlük olarak greyfurt yerseniz, fazla kilolardan kurtulabilirsiniz.


Nar - Çalışmalara göre, bu meyvede bulunan polifenoller antioksidan metabolizmanızı artırmaya yardımcı olur. Ayrıca vücudun toksinlerden kurtulmasını sağlar.


Karpuz- karpuzdaki lipid ve su içeriği de vücudun çeşitli bölgelerinde yağ birikimini kısıtlar.


Portakal - Son derece zengin C vitamini kaynağı olan portakal, doğal yağ yakma kaynağı olduğunu kanıtlamıştır. C vitamini metabolizmanın iyi bir hızda devam etmesine yardımcı olur. Böylece tükettiğiniz C vitamini miktarı , metabolizmanızı daha aktif kılacaktır.


Armut - Diğer turunçgiller gibi, armutta doğal olarak lif ve potasyum bakımından zengindir.


Muz- Popüler inanışın aksine, muz iyi bir yağ yakıcıdır. Aynı zamanda zengin magnezyum ve potasyum içeriği ile tüm sindirim ve şişkinlik sorunlarınızı çözer.


Kavun- İyi bir su kaynağıdır yağ yakmaya yardımcı olur. Ayrıca anti-oksidan olarak hareket ederler ve toksinleri vücuttan dışarı atmada yardımcı olurlar.


Birçok şey kilo vermenize ve göbek yağınızı kaybetmenize yardımcı olabilir, ancak kilo vermeniz için vücudunuzdan daha az kalori tüketmeniz önemlidir



Yağ Yakmak için Egzersiz


incelmenin en iyi yolu, bol miktarda kardiyovasküler egzersiz yapmaktır. Bunun bazı iyi örnekleri:

Yürüme

Koşu yapmak

Yüzme

Aerobik

Bisiklet



Yürümek, tüm karın kaslarını çalıştırır. Yürüken kollarınızı serbest bırakın ve tempolu adımlar atın. Normal egzersize alıştıktan sonra, daha etkili bir karın egzersizi yapabilirsiniz. Ne yazık ki, mekik doğrudan göbek yağını ortadan kaldırmaz. Mekik ya da diğer abdominal egzersizlerle karın kaslarını yumuşatıyorsunuz, ancak karın içi yağları yakmıyorsunuz. Önemli olan, tüm vücut yağınızı orta yoğunlukta fiziksel aktivite ve sağlıklı bir diyetle azaltmaktır; Toplam vücut yağınızı azalttığınızda, aynı zamanda karın yağınızı da azaltabilirsiniz. Mekik daha fazla kas geliştirmenize yardımcı olur.


Probiyotikler bazı gıdalarda ve takviyelerde bulunan bakterilerdir . İyileştirilmiş bağırsak sağlığı ve gelişmiş bağışıklık fonksiyonu da dahil olmak üzere birçok sağlık yararları vardır .Göbek yağından kurtulmak istiyorsanız probiyotik içeren besinler tüketin. Kefir, yoğurt gibi.Yeşil çay son derece sağlıklı bir içecek . Göbek ve çevresindeki yağları yakmaya yardımcı olabilir.Göbeğinizi yağdan arındırmak istiyorsanız, diyetiniz çok sayıda sebze içermelidir brokoli bunlardan biri. Brokolinin kalorisi düşüktür ve lif içeriği yüksektir. Aynı zamanda, kaslara daha fazla kan akışını teşvik edecek, sağlıklı kemikleri destekleyecek ve bağışıklığı arttıracak mükemmel bir demir, kalsiyum ve C vitamini kaynağıdır . En iyi yağ yakıcı gıdalardan biride kuşkonmaz dır. Kuşkonmaz doğal bir diüretiktir ve aynı zamanda vitaminlerle yüklüdür. Diyetinize mutlaka dahil etmeniz gereken bir besindir. Vücudunuzun optimum düzeyde çalışmasını istiyorsanız, meyvede tüketmelisiniz. Antrenmanlarınızdan sonra mutlaka meyve tüketin.


Göbek yağını kaybetmek istediğinizde birincil hedefiniz sadece vücut yağ yüzdesini azaltmaktır. Egzersiz yaparken, kalori yakılır ve vücudunuzun yağ oranı azalır. Yani, egzersiz sadece karın yağ azaltmak için değil, aynı zamanda diğer bölgelerdeki yağlanmayı da giderir.



Zencefil, özellikle sindirim sistemine yardımcı olan anti-enflamatuar özellikleri ile bilinir. Ayrıca, metabolizmayı etkinleştirmeye yardımcı olan ve onu güçlü bir yağ yakıcı yapan termojenik bir etkiye sahiptir. Her gün bir bardak zencefilli su içmeniz sindirim sisteminizi güçlendirmeye yardımcı olur ve hazımsızlık, bulantı ve mide ekşimesini önleyebilir. Nanede metabolizmayı hızlandırır. Nane içindeki aktif yağ olan mentol, hazımsızlıktan kurtulmak ve aynı zamanda mide rahatsızlığını gidermek için antiseptik ve antibakteriyel özelliklere sahiptir. Limonun kilo vermeye yardımcı olunduğu bilinmektedir. C vitamini ve antioksidanlar bakımından zengindir. Limonlar ayrıca, vücudun detoksifiye edilmesine yardımcı olur. Göbek yağından kurtulmak için güne ballı limonlu ılık suyla başlayın. Salatalık, sindirim sistemi tarafından salınan zararlı toksinleri temizlemede etkilidir.Su içeriği ve diyet lifleri açısından zengindir. Kalorisi düşük olduğu için kilo vermenize yardımcı olur. İçme suyunuza mutlaka dal tarçın ilave edin. Ayrıca magnezyum açısından zengin besinleri tüketin. ( depolanmış vücut yağını serbest bırakmak ve yakmak için gerekli olan bir mineraldir.) Göbek yağından kurtulmak istiyorsanız sağlıklı ve dengeli beslenin. Bol su tüketin egzersiz yapmayı ihmal etmeyin. Düzenli bir uyku rutini oluşturun. Egzersiz ve doğru beslenme kombinasyonu göbek yağınızı yakmanıza olanak sağlar.Fiziksel aktivite karın yağlarını yakmaya yardımcı olur. Paketlenmiş ürünlerden kaçının. Taze sebze ve meyveler tüketin.



Göbek yağı, diyabet, metabolik sendrom, kalp hastalığı, yüksek tansiyon ve safra kesesi sorunları gibi birçok sağlık sorunu için riskinizi arttırır.Akıllı diyet stratejileri ve daha fazla fiziksel aktivite, göbek yağını kaybetmek için denenmiş ve gerçek yollardır. Gördüğünüz gibi, bu süper yiyeceklerin bir kısmı ile birleştiğinde kilo kaybı büyük ölçüde iyileştirilebilir. Fazla kilolarınızmı var ? Göbek yağından müzdaripmisiniz ? O zaman metabolizmanızı sağlıklı gıdalarla ateşleyin. Sadece doğru beslenmekle fazla kilolarınızdan kurtulamazsınız. Egzersiz yapmalısınız. Daha aktif olmak, daha fazla kalori yakmak için harika bir yoldur. Göbek yağından kurtulmak istiyorsanız ruh halinizi de yönetmeniz gerekir. Sürekli stres hormon seviyenizle karışır ve aslında göbek yağını kazanmanızı sağlayan hormonal değişikliklere neden olabilir . Göbek yağını azaltmaya yönelik pek çok ipucu ne yememeye odaklanır. Çünkü karın yağlarını kaybederken yiyecekler en güçlü silahtır. Göbek yağı vücudunuzdaki en tehlikeli yağdır. Fazla abdominal yağ kalp hastalığı tip 2 diyabet ve meme kanseri ile bağlantılıdır. Makalemiz bilgilendirme amaçlıdır. Fazla kiloya sahipseniz mutlaka bir beslenme uzmanına görünmenizi tavsiye ederiz.
 
göbek yağları nasıl erir kadınlar
göbek nasıl eritilir hareketleri
göbek nasıl eritilir kadınlar için
göbek yağları nasıl erir 7 gün sağlık
kısa sürede göbek nasıl eritilir
göbek nasıl eritilir göbekteki yağlardan kurtulmak
yumuşak göbek nasıl eritilir
alt göbek nasıl eritilir

Ah şu göbek yağları yaşamımda en çok rahatsız olduğum durum. 57 kiloyum ve aşırı derecede göbek bölgem yağlı. Tabi nedeni aktivetesiz olmam, aşırı şekerli şeyler tüketmem biliyorum. Giydiğim kıyafetlerde balkon gibi öne çıkıyor buda bende özgüven eksikliği yaratıyor. Şimdi bir küre başladım. Sabahları aç karnına ballı limonlu su içiyorum 1 hafta oldu lif alımınıda artırdım . Mekik çekmeye başladım. Yakında düğünüm var boydan dar kesim bir gelinlik tercih edeceğim bir an önce bu göbek bölgesindeki yağlardan kurtulmam gerek. Peki sizler neler yapıyorsunuz ? Göbek bölgesinde yer alan yağlanmayı gidermek için etkili , sihirli bir uygulamanız , kürünüz varmı ? Bu arada makalede yer alan önerileride dikkate alıp uygulayacağım paylaşım için teşekkürler Melekler Mekanı.
 
Geri
Üst