Yok öyle bi durum ama onda bi sorun vardı anladığım kadarıyla bosalmayla ilgili belki o sırada yanlışlıkla çok az kacirdi ettiVajina içine girmediyse yada vajina etrafına boşalma olmadıysa olmaz
Yok öyle bi durum ama onda bi sorun vardı anladığım kadarıyla bosalmayla ilgili belki o sırada yanlışlıkla çok az kacirdi ettiVajina içine girmediyse yada vajina etrafına boşalma olmadıysa olmaz
Ya kuzum ben bu durumu yaşadığım da 75 kiloydum şimdi 63 kiloyum ama ben hala emin değilim meselaEvet olmadı bende tam olarak zaten bekaretim de var ama olcak varsa oluyor maalesef
Selin artık senin doğumunu bekliyoruzYa kuzum ben bu durumu yaşadığım da 75 kiloydum şimdi 63 kiloyum ama ben hala emin değilim mesela
Guinesse girer mucize bebek tövbe estağfurullah ya parmak çocuk masalı gibi aynı 🙂 Doktora bile inanmayan bi insanin şüphesi 5 ay sonra geçmesi lazım obez falan değilseSelin artık senin doğumunu bekliyoruz
İşte kuzum hergun yaşadığım tekme gibi hisGuin
Guinesse girer mucize bebek tövbe estağfurullah ya parmak çocuk masalı gibi aynı 🙂 Doktora bile inanmayan bi insanin şüphesi 5 ay sonra geçmesi lazım obez falan değilse
işte kuzum hergun karnımda rahmimde tekme gibi his yaşamasam akıntım olmasa bende çoktan inanmıştım yaniGuin
Guinesse girer mucize bebek tövbe estağfurullah ya parmak çocuk masalı gibi aynı 🙂 Doktora bile inanmayan bi insanin şüphesi 5 ay sonra geçmesi lazım obez falan değilse
Rahminde ne tekmesi 9 aylık bebeğin ayakları senin midene doğru olur rahminle alakası olmaz kiİşte kuzum hergun yaşadığım tekme gibi his
işte kuzum hergun karnımda rahmimde tekme gibi his yaşamasam akıntım olmasa bende çoktan inanmıştım yani
Oyke sert tekme degil kuzum karnımın her yerinde rahim bölgesinde atma oluyorRahminde ne tekmesi 9 aylık bebeğin ayakları senin midene doğru olur rahminle alakası olmaz ki
Mesela ben şimdiye 5 kilo almalıydım ama hala 53-54 arasında gidip geliyorumYa kuzum ben bu durumu yaşadığım da 75 kiloydum şimdi 63 kiloyum ama ben hala emin değilim mesela