Gömme-Spot Lambalar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Gömme-Spot Lambalar
spot lambalar spot lamba çeşitleri tavan lamba fiyatları asma tavan çeşitleri
Gömme lambalar diğer bir adıyla da spot lambalar dekorasyona şıklık katan aydınlatma gereçleridir. Gömme ışıklandırmalar sadece tavanlarda değil duvar ve zeminlerde de kullanılıyor. Renk ve model seçenekleriyle her dekorasyona uyum sağlayan gömme lambaların kullanım alanları oldukça fazla.


gomme-lambalar-9353.jpg


Gömme lambaların kullanım alanları
Gömme lambalar her yer kullanılabilir. Evin her bölümü, banyo, iş merkezleri, alışveriş merkezleri, bahçe dekorasyonları, duvar, tavan, zemin, havuz, hastaneler, sinema salonları, eğlence merkezleri gibi akla gelebilecek her yerde gömme lamba kullanılabilir.

Tavan
Asma tavan yapılarak spotlar gömülür. Bulunduğu salonun ya da mekânın büyüklüğü ile orantılı olarak gerekli aralıklarda ve gerekli sayıda gömme spot kullanılır.

Zemin
Her çeşit zemin kaplamasında gömme lamba kullanılabilir. Özellikle bahçe dekorasyonlarında çok kullanılan bir ışıklandırma sistemi.

Duvar
Duvar ışıklandırması olarak duvara gömülen spot lambalar kullanılabilir. Modern tarz evdeler de, sağlık merkezlerinde yakıştırılan her mekânda gömme lamba kullanılabilir.

Gömme lamba çeşitleri
Gömme lamba çeşitleri sayıca çok fazla. Farklı şekillerde ve ebatlarda üretilen gömme lambalar genellikle nikel ve metal malzemelerden yapılıyor. Ayrıca efektli, hareketli spot lamlarda dekorasyon tarzına göre tercih edilebilir.
Geometrik şekilli spotlar
Sıva altına uygulanan spotlar
Saten sıva altına uygulanan spotlar
Oynar başlı spotlar
LED ışıklı spotlar
3-4-6-7-12-16-19-25′li LED ışık spotlar.


gomme-lambalar1-3456.jpg



Gömme lambalar fazla enerji sarf etmez, temizliği ve tamiri kolay ışıklandırmalardır.
 
altaki çok hoşmuş yaa
 
Geri
Üst