B
Busra9504
Forum Okuru
Yer neresi acabaMerhaba hala ilgileniyorsanız elim de 5 kutu 450 lik gonal f iğne mevcut
Yer neresi acabaMerhaba hala ilgileniyorsanız elim de 5 kutu 450 lik gonal f iğne mevcut
Hala duruyorsa acil ihtiyacım var iletişime geçermisiniz 05385112408Merhabalar Elimde 4 kutu Gonal-f 450 lık 2 kutu Cetrotide 1 kutu Ovitrelle var.Son kullanma tarihi 04.2020.Almak isteyenlere yardımcı olurum.
Merhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensinizHala duruyorsa acil ihtiyacım var iletişime geçermisiniz 05385112408
Selam canim bende 300ml 2kutu var ihtiyacin varsa uyguna verebilirimMerhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz
Selam canim bende 2kutu 300ml gonal f var istersen uygun fiyata verebilirimMerhaba ilaçlar duruyor ama şehir dışına çıktım 28 temmuz gibi geleceğim aciliyet durumunuz nedir nasıl yapalım bir de neredensiniz
sizde işe yaramadımı benım ıhtyacım var ama yardımcı olabılrımısnızLütfen telefon numaralarınızı ermeyiniz isteyen özelden ulaşsın. Telefon numaraları kaldırılmıştır.
Merhaba yardımcı olabilirim siz nerde oturuyorsunuz İstanbul ve Kocaeli için yardımcı olabilirimsizde işe yaramadımı benım ıhtyacım var ama yardımcı olabılrımısnız
Merhaba benim elimde 450lik kalem olanlardan vargonal f ler tükendi mi? ben de tedaviye başlayacağım yakında nasipse... büyük ihtimalle gerek olacak
Merhaba ilaçlar duruyor mu halaelimde 5 kutu gonal f 450 var. ihtiyacı olan özelden yazsın