CaRiZmA Vip Melek Üye 8 Eylül 2008 #81 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? heee gördüm alttaki sen hic oynayan deli gördün mü
handanca Daimi Üye Yönetici 8 Eylül 2008 #82 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? yok şekerim oynayanını değilde düşüneni gördüm ben😀 hey senn!!! küpemi kaybettim gördünmüüüüüüüüü🙂
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? yok şekerim oynayanını değilde düşüneni gördüm ben😀 hey senn!!! küpemi kaybettim gördünmüüüüüüüüü🙂
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 8 Eylül 2008 #83 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? hayııırrr üzgünüm görmedimm. hey alttaki sen hiç siyah gül gördün mü?
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 8 Eylül 2008 #84 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? yok kayinvalidemin bahcesinde varmis ama ben daha goremedim 🙁 alttaki sen hic romanyayi gordun mu?
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? yok kayinvalidemin bahcesinde varmis ama ben daha goremedim 🙁 alttaki sen hic romanyayi gordun mu?
PaSikA Yeni Üye Üye 9 Eylül 2008 #85 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? hayır görmedim alttaki sen hiç böğürtlen gördünmü 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 9 Eylül 2008 #86 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Yok canim bögürtlen görüp napacam ki ben alttaki sen hic mavi sacli adam gördün mü?
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Yok canim bögürtlen görüp napacam ki ben alttaki sen hic mavi sacli adam gördün mü?
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #87 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? mavı saclı gormedım ama mavı renklı adam gordum😀(ilaç yan etkı yapıp adam mavı olmus) anlayacagın gormedim.. kızzz huuuu alttakı sen hıc ucan yılan gordunmu*??sacma deme varmıs😀
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? mavı saclı gormedım ama mavı renklı adam gordum😀(ilaç yan etkı yapıp adam mavı olmus) anlayacagın gormedim.. kızzz huuuu alttakı sen hıc ucan yılan gordunmu*??sacma deme varmıs😀
PaSikA Yeni Üye Üye 11 Eylül 2008 #88 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? varsa bile ben görmedim 😀 alttaki sen kükreyen fare gördünmü 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 12 Eylül 2008 #89 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Yok görmedim alttaki sen hic 24 saat boyunca hickiran birini gördün mü?
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Yok görmedim alttaki sen hic 24 saat boyunca hickiran birini gördün mü?
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 12 Eylül 2008 #90 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Yok görmedim alttaki sen hiç öküzün altında buzağı gördün mü