PaSikA Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #111 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Gördüm alttaki sen hiç pire gördünmü 😀
blue_angel Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #112 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? görmedim ama buyaz görebilirim. allttaki sen hiç kardelen gördünmü?
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 1 Kasım 2008 #113 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet her baharda mutlaka gorurum alttaki sen hic kayan yildiz gordun mu?
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet her baharda mutlaka gorurum alttaki sen hic kayan yildiz gordun mu?
NuRoVSkİ Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #114 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet gördum🙂 kız Alttaki sen hiç tavla oynayan travesti gördunmu
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 3 Kasım 2008 #115 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? ben travesti gormedim ki tavla oynayanini goreyim alttaki cok sey gordun mu?:fish:
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? ben travesti gormedim ki tavla oynayanini goreyim alttaki cok sey gordun mu?:fish:
*jellibon* Daimi Üye Üye 4 Kasım 2008 #116 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? hayat bana çoğu şeyi gösterdi😀 alttaki sen külçe altın gördünmü
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Kasım 2008 #117 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Evet gördüm Altaki sen hic yagmur dolu bulut gördün mü
pofuduq_she Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #118 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? göRDüm üsTÜme yağDı aLLtaqi sn hiç aLdatıLAnı görDÜn mü ??? 🙁
ẰήģéĮ'ìм Yeni Üye Üye 14 Aralık 2008 #119 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet gördüm ta kendisiyim:s😛oster_oops: alttaki shen hiç kar içinde gül gördünmü
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet gördüm ta kendisiyim:s😛oster_oops: alttaki shen hiç kar içinde gül gördünmü
CaRiZmA Vip Melek Üye 16 Aralık 2008 #120 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? hmm evet askimin bi süprziydi 🙂 alttaki en hic ucan kurbaga gördün mü