PaSikA Yeni Üye Üye 17 Aralık 2008 #121 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? hee gördüm görmemmi sen hiç uçan karınca gördünmü 😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 17 Aralık 2008 #122 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? görmedimmmm.. alttaki sen marmarisi gördün mü 😀
BöğüRTLen Yeni Üye Üye 17 Aralık 2008 #123 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? CIKS Görmedim😀 sen hiç elektrik çarpmış birini gördün mü😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 17 Aralık 2008 #124 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? tvde gördüm😀 alttaki sen hic bögürt gördün mü?😀
PaSikA Yeni Üye Üye 19 Aralık 2008 #125 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm tabi hemde yedim bile alttaki sen hiç carizmatik bi yönetici gördünmü
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm tabi hemde yedim bile alttaki sen hiç carizmatik bi yönetici gördünmü
kar_tanesi Yeni Üye Üye 25 Aralık 2008 #126 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm tabiii görmemmi alttaki sen hiç gülerken aglayan birini gördünmü
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm tabiii görmemmi alttaki sen hiç gülerken aglayan birini gördünmü
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #127 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet gordum hatta kendimde oldum sen hic delirmis birini gordun mu?
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #128 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm annemin köyünde var sen hiç mantı sıkan bir erkek gördünmü
şengül Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #129 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet bizim komsumuz. :diyar: sen hic hamile erkek gördünmü.
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Ocak 2009 #130 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? ewet bir filmde vardııı sen hiç basbakanı gördünmü (nerden aklıma geldiyse)
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? ewet bir filmde vardııı sen hiç basbakanı gördünmü (nerden aklıma geldiyse)