elmalı kurabiye Yeni Üye Üye 5 Ocak 2009 #131 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? gördüm tabii (erdoganı) hey sen hiç 200 kilo birini gördün mü
L *LavinyA* Yeni Üye Üye 21 Ocak 2009 #132 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? yok görmedim valla yani yakından görmddim tv de gördüm😀 allataki sen hiç iki renk gözü olan çocuk gördün mü yani biri bir renk diğeri ayrı bir renk😀
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? yok görmedim valla yani yakından görmddim tv de gördüm😀 allataki sen hiç iki renk gözü olan çocuk gördün mü yani biri bir renk diğeri ayrı bir renk😀
*şiker* Yeni Üye Üye 23 Ocak 2009 #133 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? öyle van kedisi gördüm ama gözleri renkli olan öyle insan görmediim....... şşşttt alttakii hiç bi yavrusunu doğuran canlı gördün mü yani insan hariiç...
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? öyle van kedisi gördüm ama gözleri renkli olan öyle insan görmediim....... şşşttt alttakii hiç bi yavrusunu doğuran canlı gördün mü yani insan hariiç...
*yabangülü* Yeni Üye Üye 14 Şubat 2009 #134 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet inek gördüm ayı balıgını gördüm ama belgeselde alttaki sen hiç peri gördünmü
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet inek gördüm ayı balıgını gördüm ama belgeselde alttaki sen hiç peri gördünmü
HaYaL Daimi Üye Üye 30 Mayıs 2009 #135 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Gördüm aynada 😛 Hişş alttaki sen hiç uğur böceği gördün mü 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #136 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Görmezmiyim gördüm 😀 Peki alttaki sen hiç uçan balon gördün mü ????
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #137 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Görmem mi çocukluğumda bayılırdım.... Aşağıdaki sen hiç Tsunami gördün mü....
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Görmem mi çocukluğumda bayılırdım.... Aşağıdaki sen hiç Tsunami gördün mü....
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 31 Mayıs 2009 #138 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Görmedim, film ve tv haberleri haric (allaha sükür) Peki sen alttaki, hic Gelecegi gördünmü???
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Görmedim, film ve tv haberleri haric (allaha sükür) Peki sen alttaki, hic Gelecegi gördünmü???
HaYaL Daimi Üye Üye 31 Mayıs 2009 #139 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? Ahhh keşke görebilseydim 🙂 Alttaki sen hiç beni gördün mü?
E ergülsüm Yeni Üye Üye 31 Mayıs 2009 #140 Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet gördüm çok güzeel🙂 pişşşt alttaki sen hiç bi bebeğin doğum anında yaşamak için verdiği mücadeleyi gördün mü??
Cevap: gordun mu? Gormedın mı? evet gördüm çok güzeel🙂 pişşşt alttaki sen hiç bi bebeğin doğum anında yaşamak için verdiği mücadeleyi gördün mü??