Gothic elbislerinde yeni moda
Gothiclerin giyim tarzları çok farklı.Aranız da gothic olan var mı bilmiyorum ama varsa sakın darılmasınlar içimden geleni söyleyeyceğim.Tarzları çok uçuk kaçık hatta bana cadıları anımsattırıyorlar😀Siyah,yırtık pırtık,sağından solundan ipler olan bir çok tuhaf elbiseleri var.Genelde siyah ruj yada siyaj oje kullanırlar.Gözlerine yapmış oldukları makyaj ise bakışlarını tamamen ürpertici kılıyor.Yani korkutucu bir tarzları var😕😕
Gothic olan bir moda tasarımcısı; o karanlık dünyalarını aydınlatıcı elbiseler tasarlamış.Gerçi ben bu elbiseleri de beğenmedim ama işte zevk ve tarz meselesi.Renkler,zevkler ve tarzlar tartışılmaz🙂🙂
Gothic olan arkadaşlar eminim çok beğenmişlerdir.Ama ben şunu söylemek istiyorum;bu elbiselere gökkuşağıda taksalar yine giymem
😀
Gothic olan bir moda tasarımcısı; o karanlık dünyalarını aydınlatıcı elbiseler tasarlamış.Gerçi ben bu elbiseleri de beğenmedim ama işte zevk ve tarz meselesi.Renkler,zevkler ve tarzlar tartışılmaz🙂🙂
Gothic olan arkadaşlar eminim çok beğenmişlerdir.Ama ben şunu söylemek istiyorum;bu elbiselere gökkuşağıda taksalar yine giymem
😀