Göz makyajı nasıl temizlenmeli?

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Göz makyajı nasıl temizlenmeli?
göz makyajı nasıl temizlenmeli
Bir kere tüm güzellik uzmanları uyarıyor ki asla makyajlı yatmayın ve makyajınızı temizleyin!

Bazen göz makyajı temizlerken fazla zorluk çekeriz ne kadar temizlensede yine kozmetik makyaj ürünlerinin kalıntıları kalabilir bunun için sizlere pratik bazı örenilerde bulunmak istiyorum

Makyajınızın tamamen temizlenmesi ve sağlıklı bir cilde sahip olmanız adına bakın neler yapılabilir?
dumanli-goz1-4245.jpg

Kadınların önem verdiği makyajlardan biridir kuşkusuz göz makyajıdır. Ancak göz çevresi çabuk kırıştığı için makyajı da fazla bekletmemeliyiz. Bu nedenle göz makyajını temizlerken aşağıdaki önerilere dikkat edin…

- Pamuğunuzu göz makyajı temizleyiciniz ile ıslatın. Gözlerinizi kapatın. Yavaş ve hafifçe kirpik köklerinizden uçlara doğru rimelinizi çıkarın. Kirpiklerinizin rimelden tamamen arındığından emin olduktan sonra, üst göz kapağınızı içten dışa doğru temizleyin. Makyajınızı süt veya yağ ile çıkardıysanız suyla durulayın.

- Sert ve yıpratıcı hareketlerden kaçının. Göz çevresindeki deri çok ince ve hassastır; kolaylıkla tahriş olur ve kırışabilir.

- Göz makyajınızı tamamen temizleyip duruladıktan sonra bir kağıt mendil veya yumuşak bir havluyla iyice kurulayın. Islak kalmış bir cilt nemsizliğe neden olur.
 
Geri
Üst