Göz Makyajını Temizleme Tüyoları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Göz Makyajını Temizleme Tüyoları
göz makyajı nasıl temizlenir, göz makyajı nasıl silinir, göz makyajı temizliği
Makyaj biz bayanlar için vazgeçilmez bir detaydır. Özellikle özel günler de yapılan makyajlar diğer günlere göre daha belirgin ve itinalı bir şekil de yapılır. Makyajın ön önemli detayı ise göz makyajıdır. Göz makyajı makyaj temizliğin de çok hassas ve özenli temizlenmesi gereken bir bölgedir. Yüzümüz de en nazik yerin göz ve çevresi olduğunu düşünecek olursak göz makyajı temizliğinin hassasiyeti ise büyük önem taşır. Sizlere evde göz makyajınızı en kolay ve pratik şekil de nasıl temizlemeniz konusun da işinize yarayacak tüyoları sunuyoruz.
goz makyaji.jpg


Göz makyajı temizleme işlemi doğru yapılmadığı takdirde gözaltlarında sarkma ve kırışıklıklar oluşmaya başlar. Canlarım göz makyajı temizleme konusunda hassasiyet göstermelisiniz. Kimyasal ürünler yerine doğal ürünler tercih ederken doğru bakım ve temizleme ürünleri tercih edin. göz makyajı nasıl silinir, göz makyajı nasıl temizlenir, göz makyajı nasıl temizlenmeli, göz makyajı nasıl silinmeli, evde göz makyajı nasıl temizlenmeli, Evde göz makyajı temizleme yöntemleri hakkında detaylar için yazımızı okuyabilirsiniz.

Yapmış olduğunuz göz makyajınızı temizlerken öncelikle dikkat etmeniz gereken şey, göz için özel olarak üretilmiş temizleme ürünlerini kullanmanızdır. Göz çevresi deri yüzeyinin en inse ve hassas bölgesi diğer temizleme ürünlerinin kullanımı ile hasara uğrayabilir ve çeşitli sorunlar ortaya çıkabilir.

Göz makyajı temizleme ürünü aynı zamanda kişiye özel olmalı, cilt yapısına uygun seçilmelidir. Üstelik göz makyajı temizlerken dikkat edilecekler arasında bir diğer önemli nokta da, içinde alkol bulunmayan temizleme ürünlerini kullanmaktır.

Göz makyajı temizleme işlemi yağlı bir temizleme ürünü ile yapılacaksa, asrından göz çevresindeki yapıları ıslak bir pamukla temizlemelisiniz. Göz çevresinde yağ salgılanması olmadığında, göz çevresi temizlenmez ise, bu bölgede şişlikler meydana gelecektir. Göz makyajını temizlerken disk ya da kare şeklindeki pamukları kullanın.

Göz makyajını silerken pamuğu az miktarda ıslatın. Pamuğa az miktarda temizleme ürünü dökülerek gözün üzerine yerleştirmeli 2-3 dakika kadar bekletmeli. Sonrasında hafif baskı uygulayarak dairesel hareketlerle ovuşturarak makyajınızı temizletin. Göz makyajı temizleme ürünü losyon ise, silme işlemine ilk olarak göz altında başlamalı içten dışa doğru nazik hareketler uygulanmalıdır.
 
Geri
Üst